Lexis hemlighet / Bara en månad ... (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Läkarroman
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2013-09-02
Förlag
Förlaget Harlequin
Dimensioner
178 x 18 x 110 mm
SAB
Hce,813.6
ISBN
9789164075154

Lexis hemlighet / Bara en månad ...

Häftad,  Svenska, 2013-09-02

Slutsåld

Lexis hemlighet

Döm om Lexi Lockhearts förvåning när hon plötsligt får syn på Sam Bailey! Efter fem långa år har han mage att dyka upp igen Då sa han inte ens adjö, utan stack bara och lämnade henne med krossat hjärta. Nu har Sam blivit kirurg och ska dessutom arbeta på samma sjukhus som Lexi!

Sam tycker inte att han har någon anledning att förklara sig inför Lexi. Inte efter att hon ljög för honom den där gången och hennes pappa tvingade iväg honom till USA på ett läkarstipendium. Men snart visar det sig att Lexi har en hemlighet som hotar att rubba Sams syn på både henne och kärleken

Bara en månad ...

Jenna har alltid känt sig förbisedd, så när hon kommer hem och hittar en ofattbart snygg man på trappan är hennes första tanke att han letar efter någon annan. Snyggingen visar sig dock vara hennes nya hyresgäst Adam Sinclair - tillika nya läkaren på sjukhuset.

En månad ska Adam tillbringa på sjukhuset i London, innan det är dags att återvända till Florida - och lika länge ska han hyra rum av Jenna. Dessutom måste han träffa sin vackra hyresvärdinna på jobbet varje dag. Med tanke på sina känslomässiga ärr hade Adam inte räknat med att falla för någon igen, fast steg för steg får Jenna muren runt hans hjärta att falla. Men är en månad verkligen tillräckligt för att han ska våga släppa in henne i sitt liv...?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna