Kärlekens krydda ; Sagolika nätter ; Det var en gång... ; Medelhavsdrömmen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
SEANT
Antal sidor
629
Utgivningsdatum
2015-01-02
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Jenny Lövenius, Elin Jonasson, Ernst G Wilhelmsson
Dimensioner
185 x 125 x 35 mm
Vikt
421 g
SAB
Hce
ISBN
9789164080332
Kärlekens krydda ; Sagolika nätter ; Det var en gång... ; Medelhavsdrömmen (häftad)

Kärlekens krydda ; Sagolika nätter ; Det var en gång... ; Medelhavsdrömmen

(1 röst)
Häftad Svenska, 2015-01-02
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kärlekens krydda
En ensam ingrediens i restaurang La Rosas berömda tomatsås har ställt till det för Isabellas familjeföretag. Och den sällsynta basilikan kan endast hittas på den gåtfulle prins Massimiliano di Rossis ägor dit ingen har tillträde! Men Isabella är inte den som ger sig i första taget. Hon är fast besluten att rädda familjens restaurang om hon så måste bryta sig in till prinsen på ett eller annat sätt.

Sagolika nätter
Larissas första möte med Faress är omtumlande, men hon måste ta sig samman eftersom de ska jobba sida vid sida på sjukhuset. Det blir inte bättre när hon får reda på vem han egentligen är. Hur ska hon nu kunna berätta hemligheten hon bär på?

Det var en gång...
Lucy växte upp utan att ha en aning om att hon tillhörde en kunglig familj. Hennes största intresse var hästar och när hon till slut som vuxen hamnar vid hovet kan hon inte sluta tänka på dem. Allt hon önskar är att få återvända till landet och stallet. Men så bestämmer kungen att Lucy ska åka till en ranch för att välja ut några fina avelshästar till hovstallet. Väl där glömmer Lucy allt vad hästar heter när den snygge Brody Hamilton kommer fram för att hälsa ...

Medelhavsdrömmen
Inte trodde Giselle, när hon lovade sin gudmor att njuta av semestern, att hon skulle få ett hett och passionerat äventyr med prins Roman Magnati! Men det är ju inte svårt att räkna ut att sagan om en lantbrukare från Nya Zeeland och en medelhavsprins måste ta slut förr eller senare. Eller?!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kärlekens krydda ; Sagolika nätter ; Det var en gång... ; Medelhavsdrömmen
  2. +
  3. Den bästa dagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den bästa dagen av Kate Hardy, Cara Colter, Margaret McDonagh, Lucy Clark (häftad).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna