Den bästa dagen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
632
Utgivningsdatum
2015-10-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Anna Lundquist, Linda Pettersson, Ing-Marie Höök, Torun Lidfeldt Bager
Dimensioner
185 x 122 x 35 mm
Vikt
424 g
ISBN
9789164080639
Den bästa dagen (häftad)

Den bästa dagen

Häftad Svenska, 2015-10-01
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Den bästa dagen

Bara du

Marina stelnar till när hon hör rösten på andra sidan draperiet. Nej, det är naturligtvis inte han. Max jobbar inte på London Victoria ...
Men det visar sig snart att det faktiskt är hennes ex som plötsligt dykt upp. Nu är bara frågan, vad gör han här? Och efter flera år av tystnad, kan hon någonsin förlåta honom för det som hände? Oavsett anledningen?

Den vackraste av jular

83 liter varm choklad, 38 liter vinglögg, 462 omsorgsfullt spritsade julkakor. Men inga gäster ... Snöstormen sätter krokben för Emma Whites storslagna planer på en julfest till förmån för traktens fattiga.
Så står plötsligt ett trött och fruset par på trappan en oerhört snygg man med en näpen liten flicka i famnen. Den här julen kan bli bättre än någonsin!

Minnen av dig

Fem år har gått sedan det tog slut mellan Nathan och Annie. Och hon har sedan dess fokuserat på jobbet och avancerat en bra bit på karriärstegen. Helt enkelt gått vidare i livet. Tror hon.
När Nathan kliver in på akuten inser Annie att hon inte alls kommit över honom, tvärtom. Men nu ska hon se till att hon inte blir sårad igen. Frågan är bara vad han är ute efter.

Bortom tid och rum

Rayne har dagarna fulla av fart och fläkt. Hon sköter om stadens invånare på dagarna och den föräldralösa flickan Jasmine på kvällarna. Någon tid för romantik finns helt enkelt inte.
Tills Henry dyker upp under dramatiska omständigheter och väcker känslor till liv. Nu måste hon bara bestämma sig för om han kan få en plats i hennes liv och i hennes hjärta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den bästa dagen
  2. +
  3. Mot alla odds

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mot alla odds av Leanne Banks, Fiona Mcarthur, Tessa Radley, Joanna Neil (häftad).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den bästa dagen