Älskade inkräktare / Önska kan man alltid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
SEPAS
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2014-07-01
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Cecilia Lindberg, Gunilla Nilsson
Dimensioner
180 x 105 x 20 mm
Vikt
166 g
SAB
Hce
ISBN
9789164096050
Älskade inkräktare / Önska kan man alltid (häftad)

Älskade inkräktare / Önska kan man alltid

Häftad Svenska, 2014-07-01

Slutsåld

Älskade inkräktare
Ensam i sitt fort gömmer sig Gareth Wolff från omvärlden. Men isoleringen bryts den dag Gracie Darlington klättrar uppför berget och hamnar på hans tröskel med sår, blåmärken och minnesförlust. Den skygge miljardären känner igen hennes typ. Hon vill ha något av honom, något han har ägnat en livstid åt att glömma.

Men Gareth kan inte låta den sexiga inkräktaren åka därifrån. Han vill veta varför hon kom dit, och han vill älska med henne. Och Gareth får alltid som han vill. Fast vad händer när Gracie får tillbaka minnet? För hon har inte bara invaderat hans tillflyktsort, hon har även invaderat hans hjärta.

Önska kan man alltid
Vill du skilja dig från mig? Exakt de orden vill Cia Allende höra från Lucas Wheeler. Men de måste gifta sig först. Ett halvårs äktenskap är vad som krävs. Som frånskild kan Cia då få ut de fondmedel hon behöver för att kunna bekosta ett kvinnohus, och Lucas kan bättra på sitt skamfilade rykte som player. Inga band. Inga känslor. Enkelt.

Men ingenting är så enkelt som det verkar. För Lucas envisas med att rasera allting genom att försöka förföra sin låtsasfru. En viljornas kamp startar, som Cia riskerar att förlora. Och snart är skilsmässan hon behöver det sista hon vill ha!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Älskade inkräktare / Önska kan man alltid