Förskalv ; Efterskalv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Silk
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2014-03-21
Upplaga
1
Förlag
Förlaget Harlequin
Översättare
Tove Hellbom
Dimensioner
210 x 129 x 25 mm
Vikt
270 g
SAB
Hce
ISBN
9789164097996
Förskalv ; Efterskalv (häftad)

Förskalv ; Efterskalv

(52 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2014-03-21

Slutsåld

Blanda aldrig affärer och nöjen. Släpp aldrig in politik i sovrummet.

På sätt och vis gjorde jag både och när jag lät Jackson Rutledge bli min älskare. Jag kan inte säga att jag inte blivit varnad.

Två år senare kom han tillbaka och stegade rakt in i en förhandling som jag arbetat hårt med. Under handledning av Lei Yeung, en av de skarpaste affärskvinnorna i New York, hade jag snappat upp ett och annat sedan Jax försvann. Jag var inte längre den unga kvinna han en gång lärt känna, men han hade inte förändrats alls. Till skillnad från förra gången våra vägar korsades visste jag precis vad jag kunde förvänta mig, och hur beroendeframkallande hans beröring kunde vara.

Den inre cirkeln av glamour, sex och privilegier var Jax lekplats - men nu kunde jag spelets regler. I den stenhårda affärsvärlden är det bara en sak som gäller: Håll dina fiender nära och dina före detta älskare ännu närmare ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Förskalv ; Efterskalv. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jodå, hyfsat läsvärd...
  Bippsan, 15 februari 2016

  Lättläst bok men inte någon som jag går och tänker på efteråt. Sylvia Day har skrivit andra mycket bättre romaner, satsa på dem istället.

 2. Super bra bok
  Malle, 11 januari 2016

  Från början till slut var den spännande, den var så bra att jag läste ut boken på en dag. Sylvia Day's böcker går inte att lägga ifrån sig.

 3. Medioker läsning

  Det som kanske kunnat vara kittlande blev mest en beskrivning av "gyllene hud" och påminde mig mest om den gamla grekiska berättelsen om Jason och Argonauternas jakt på det gyllene skinnet. Å andra sidan tyckte jag att Fifty shades of...-serien var urtrist och otroligt illa skriven. Den här är åtminstone bättre skriven.

 4. Mycket läsvärd!
  T 4 2, 21 juni 2014

  Sylvia Day levererar som alltid! Boken är som alla de böcker hon skrivit - omöjlig att lägga ifrån sig när man väl börjat läsa.

 5. Kanon bra!
  Cecilia , 7 april 2014

  Boken har precis lagom av allt. Kan varmt rekommendera att läsa denna bok. Väntar med spänning på hennes nästa bok :-)

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Sylvia Day