Död joker (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Hanne Wilhelmsen (del 5)
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2001-05-01
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Originalspråk
Norska
Medarbetare
ANDERSON, HANS, 1934-
Dimensioner
178 x 115 x 27 mm
Vikt
245 g
SAB
Hce,Hdb.01=c
ISBN
9789164200006
Död joker (pocket)

Död joker

en kriminalroman

(1 röst)
Pocket Svenska, 2001-05-01

Slutsåld

Chefsåklagare Sigurd Halvorsrud misstänks för att ha mördat sin fru genom att skilja huvudet från kroppen. Men snart hittas ännu en man död - också han halshuggen. Den femte romanen om Hanne Wilhelmsen och hennes kollegor vid Oslo-polisen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anne Holt

Recensioner i media

En man hittas i sitt hus, chockad, med ansikte och kläder fläckade av blod. Framför honom ligger en halshuggen kvinna - hans fru. Gråtande bedyrar han sin oskuld. Kriminalkommissarie Hanne Wilhelmsen får som ansvar att utreda mordet. Till skillnad från sin kollega, Billy T, är Hanne övertygad om att maken till den döda kvinnan är oskyldig. Men så kommer det fram uppgifter som tyder på att änkemannen är inblandad i en pedofilhärva. Kanske talar han inte sanning, trots allt?

Samtidigt drar sig Hanne allt längre ifrån sin sambo Cecilie. Hon kommer hem sent på kvällarna och går tidigt på morgnarna, så Cecilie inte får en chans att tala med henne. Hanne orkar inte med att diskutera utredningar på hemmaplan. Det hon inte vet är att Cecilie bär på en hemsk hemlighet.

Boken ställer viktiga, tankeväckande frågor kring de prioriteringar man gör i livet - kanske borde man ägna minst lika mycket tid åt sin partner och privatliv som man ägnar åt sitt arbete...

"Död Joker" är den femte boken om kriminalkommissarie Hanne Wilhelmsen. På nytt befäster Anne Holt sin ställning som en av dagens ledande kriminalförfattare.

Bloggat om Död joker