Lars & Urban och pudelstjärnorna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Lars & Urban (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2005-11-01
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Illustratör/Fotograf
Pål Jansson
Illustrationer
färgill.
Dimensioner
205 x 155 x 10 mm
Vikt
360 g
SAB
Hcf
ISBN
9789164201690
Lars & Urban och pudelstjärnorna (inbunden)

Lars & Urban och pudelstjärnorna

Inbunden Svenska, 2005-11-01

Slutsåld

Lars är taxichaufför och stans snyggaste tax och han älskar tjejer. Alla tjejer - cockerspaniels, schäfrar, boxrar, taxar, alla. Han extraknäcker också som ambulansförare.

Urban är sjuksköterska och jobbar på Södra hundsjukhuset. Urban älskar gropar och stjärnor.

Lars och Urban är jättekompisar och kommer på idén att åka till månen. Urban för att leta efter pudelstjärnor och Lars för att gräva guldsand. Sagt och gjort här ska byggas rymdraket. Alltså kontaktar de Karin som har ett fantastiskt skrotlager och som ställer upp för grabbarna.

Det fixas och byggs och till slut kommer de iväg på den långa färden. Det går inte riktigt som de tänkt sig, men det blir garanterat äventyr och överraskningar. Och inte blir det riktigt som de tänkt sig när de kommer hem heller. Men det slutar bra, kanske rent av bättre. Och Lars och Urban hinner skaffa sig både kunskaper och erfarenheter.

Lars & Urban och pudelstjärnorna är den första berättelsen av tre om de båda hundarna och utkom ursprungliggen 2001. Då i en annorlunda fotobok nu i en nyutgåva med illustrationer av Pål Jansson.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Eva Dahlgren

Övrig information

Lars och Urban är jättekompisar och kommer på idén att åka till månen. Urban för att leta efter pudelstjärnor och Lars för att gräva guldsand. Lars & Urban och pudelstjärnorna var den första berättelsen om de båda hundarna och utkom ursprungligen 2001. Då i en annorlunda fotobok nu i en nyutgåva i samma stil som de båda efterföljarna Lars & Urban: Faster Los hemlighet och Lars & Urban: Valparna tar över. Och självklart med Pål Janssons finurliga och fantasirika illustrationer.