Sucka mitt hjärta men brist dock ej (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Illustratör/Fotograf
Ilon Wikland
Illustrationer
ill.
Dimensioner
185 x 140 x 16 mm
Vikt
260 g
SAB
Hc
ISBN
9789164202109
Sucka mitt hjärta men brist dock ej (inbunden)

Sucka mitt hjärta men brist dock ej

(11 röster)
Inbunden Svenska, 2006-09-01
119
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sucka mitt hjärta men brist dock ej är ett urval av Mark Levengoods texter. I många år har Mark tillhört de populäraste radiorösterna i P1:s "Tankar för dagen", likaså har han varit en efterfrågad krönikör i dags- och veckopress. I denna volym finner läsaren texter som tål att återvändas till, ofta och gärna. Naturligtvis möter vi hela Marks myllrande släkt, de ogifta fastrarna med sina fromma suckar, mormodern på sängkanten som rasslar med sin gallstensburk i takt med radiopsalmen, det muttrande hembiträdet och den evigt frånvarande mamman på sina evighetslånga semestrar, där hon skickar vykort till barnen och skriver: "Här är underbart. Jag saknar ingen av er!"

I Sucka mitt hjärta men brist dock ej insveper Mark läsaren i ett universum där det mjuka blandas med det vassa, det rubbade med det kloka och det vardagliga med det extraordinära.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Sucka mitt hjärta men brist dock ej
  2. +
  3. Och jag läste att det var omöjligt att leva lycklig förutan dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Och jag läste att det var omöjligt att leva lyc... av Mark Levengood (inbunden).

Köp båda 2 för 272 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mark Levengood

Övrig information

Sucka mitt hjärta men brist dock ej är ett urval av Mark Levengoods texter. I många år har Mark tillhört de populäraste radiorösterna i P1:s "Tankar för dagen", likaså har han varit en efterfrågad krönikör i dags- och veckopress. I denna volym finner läsaren texter som tål att återvändas till, ofta och gärna. Naturligtvis möter vi hela Marks myllrande släkt, de ogifta fastrarna med sina fromma suckar, mormodern på sängkanten som rasslar med sin gallstensburk i takt med radiopsalmen, det muttrande hembiträdet och den evigt frånvarande mamman på sina evighetslånga semestrar, där hon skickar vykort till barnen och skriver: "Här är underbart. Jag saknar ingen av er!" I Sucka mitt hjärta men brist dock ej insveper Mark läsaren i ett universum där det mjuka blandas med det vassa, det rubbade med det kloka och det vardagliga med det extraordinära.