Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra) (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
213
Utgivningsdatum
2007-08-01
Upplaga
2
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
180 x 110 x 17 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc
ISBN
9789164202499
Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra) (pocket)

Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra)

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket Svenska, 2007-08-01

Slutsåld

Det här året ska gå i segerhuvans tecken! Nu är det min tur! Jag har kapacitet till att leva ett mycket innehållsrikare liv. I år slår jag äntligen igenom som skådis, får gigantiska filmroller och en fantastisk pojkvän! Det ska bli så härligt att pusta ut i den vita limon som kör mig mellan prisutdelningarna underbar och älskad av alla.

Men vänta nu. Jag bor i världens minsta lägenhet. Allt i min garderob är från 1993. Och på jobbet åker jag runt med Filuren och Löken i en rutten folkabuss och rappar om fortplantning för otacksamma skolbarn. Nej, nu får jag sluta negga. Vem vet, man kanske blir upptäckt? (Eller hur, det är ju jävligt stor chans att Colin Nutley sticker upp mitt i publiken när vi spelar för förstaklassarna i Gustavsbergsskolan.)

Det är något som inte stämmer i Isabella Eklöfs liv. Det är som om hennes riktiga liv, det liv hon egentligen är ämnad för att leva, aldrig sätter igång. När den stora chansen till förändring äntligen dyker upp kastar hon sig över den. Det är då det blir jobbigt på riktigt.

Krönikesamlingarna Hemma hos Martina och Martina-koden och romanen Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) har tillsammans sålt i över 350 000 exemplar. Underbar och älskad av alla har översatts till fem språk och också blivit film i regi av Hannes Holm och med Martina i huvudrollen.

» den platsar i feel good-hyllan och bjuder på högt tempo, riv i dialogen och många leenden. Hämnden i slutet på en skithög till man är redan en klassiker.«
Amelia

»Roligast i år«
Eskilstuna-kuriren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra). Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inget för mig...
  Läsnörd, 18 maj 2008

  Jag kanske hade för höga förväntningar på den här boken eftersom den var så hypad i media ett tag, men jag gillade den inte alls faktiskt.
  Läste hela, men tappade intresset efter bara några sidor.
  Det händer nästan ingenting och huvudpersonen är späckad med "a liksom typ bara JAAAAG bara"-kommentarer som känns urlöjliga.
  Rekommenderas inte, tyvärr.

 2. Pinsamt...
  /Susann, 13 januari 2008

  Boken börjar bra och är ganska underhållande ett tag, men någonstans tar det roliga slut och det är bara riktigt pinsamt.

 3. Om man inte är såld..
  Kakmoster, 10 december 2007

  ..brukar man sällan recensera en bok. Blev nyfiken på denna bok, som följde med en veckotidning. Banal handling och allmänt flamsig. Inte ens läsvärd. Kom aldrig till slutet...

 4. underbar...
  lisa, 8 oktober 2007

  och älskad av mig! Martina Haag är så bra=)

 5. Pinsam...
  C, 1 oktober 2007

  Boken började ganska bra. Jag låg och smålog när jag läste men sen blev den bara pinsam... Ungefär som när man ser någon som gör bort sig på tv och måste blunda för att man skäms så för den personen, så kände jag inför bokens huvudperson. Nä, detta var nog ingen bok för mig men säkert en bra present till väninnan som vanligtvis inte läser böcker för den är lättläst och tunn och så är ju titeln ganska rolig.

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Underbar och älskad av alla (och på jobbe...