Tonår : vägen till vuxenlivet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Barnliv (del 4)
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2009-10-07
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Medarbetare
Lyth, Annika (form)
Dimensioner
195 x 143 x 17 mm
Vikt
380 g
SAB
Dofac
ISBN
9789164202796
Tonår : vägen till vuxenlivet (häftad)

Tonår : vägen till vuxenlivet

(2 röster)
Häftad Svenska, 2009-10-07

Slutsåld

Den här boken är till dig, kära tonårsförälder. Trodde du att du kände ditt barn utan och innan? Då är det dags att trycka på omstart! Visserligen är det slut med välling och blöjor men du kan återigen få uppleva sömnlösa nätter, oro samt en rejäl dos gap och skrik. Trotsåldern dyker upp igen, med förnyad styrka. Tonåren är en charmig, men stormig tid. Den här boken är tänkt som en guide till alla de nya sidor av föräldraskapet du nu får möta.

Frigörelse, utetider, alkohol, bloggar, bantning och olycklig kärlek är några av tonårslivets ingredienser. Du får veta vilka utvecklingsfaser som väntar ditt snart vuxna barn och hur du tacklar utmaningarna på bästa sätt. Recept på hur du bäst sätter gränser samt tips om sexupplysning på hemmaplan ges också. Med andra ord - massor av stöd, tröst och uppmuntran!

Katerina Janouch är supermamma och Sveriges mest kända rådgivare i familjefrågor. På ett personligt sätt delar hon med sig av sina erfarenheter som förälder, och ger tips och råd till dig vars barn nu blivit tonåring.

TONÅR innehåller det bästa ur den kritikerrosade boken BARNLIV - uppdaterat och bearbetat material samt nyskrivna texter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Tonår : vägen till vuxenlivet