Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 4)
Antal sidor
445
Utgivningsdatum
2011-07-25
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
190 x 133 x 30 mm
Vikt
580 g
SAB
Hc
ISBN
9789164203359
Tigerkvinnan (häftad)

Tigerkvinnan

(21 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2011-07-25

Slutsåld

Det är höst på Lindängstorget. Cecilia Lunds familj har återupptagit rutinerna efter den stormiga sommaren. Cecilia återgår till barnmorskejobbet på förlossningsavdelningen och barnen till sina aktiviteter. Men relationen till John har blivit något ansträngd på grund av barnet de väntar och Cecilia börjar känna sig pressad från alla håll.

Även i systrarna Susannas och Marias liv sker förändringar. Kärlekskriser och arbetslöshet, hur hanterar man livet när saker inte blir som man tänkt sig? Mitt i vardagen dimper ett anonymt paket ner i brevlådan hos Cecilia. Det är en bok med ett obehagligt budskap. Samtidigt får även Cecilias mor Christina ett kryptiskt brev till sin tidningsredaktion. Har dessa två händelser med varandra att göra och vem är det i så fall som hotar mor och dotter?

Cecilia känner sig vartefter mer och mer orolig. Hon blir åter tvungen att ta kontakt med polismannen Per Nilsson. För ju längre tiden går, desto mer uppenbart blir det. Någon håller ögonen på hennes familj. Någon vill henne illa. Eller, gud förbjude hennes barn.

Tigerkvinnan är den fjärde delen i romanserien om barnmorskan Cecilia Lund där relationerna, familjen och kärleken står i centrum. De tre tidigare är Bedragen, Systerskap och Hittebarnet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Tigerkvinnan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Har köpt och streckläst de tre första böckerna om...
  Gittelitt, 21 juli 2013

  Har köpt och streckläst de tre första böckerna om barnmorskan Cecilia Lund. Den fjärde, Tigerkvinnan, ska jag snart börja läsa. Älskar böckerna. Tycker om hur författarinnan väver in flera olika människoöden och spänningen man hela tiden finns i. Kan inte sluta läsa. Måste få veta hur det går för alla de intressanta personerna hon beskriver i böckerna. Jag var klok som beställde de fyra första böckerna samtidigt så jag slipper vänta på nästa bok. Ser nu att det finns fler böcker som är en fortsättning på de fyra första. Ska genast beställa!

 2. Man längtar
  chs, 7 maj 2012

  Nu har jag läst den fjärde och sista boken av Katerina Janouch som handlar om barnmorskan Cecilia Lund. Jag började för någon helg sedan med att läsa första boken "Bedragen" som jag hade köpt på rea någon gång. Jag hade även köpt den andra boken "Systerskap", så jag maratonläste båda böckerna. Jag blev fast i denna relationsthriller som handlar mycket om familjen, barn, släkt och allt som hör till vardagen samtidigt som den är kryddad av spännande händelser och uppgörelser. Sedan var jag förs... Läs hela recensionen

 3. Fjärde boken om barnmorskan Cecilia Lund
  Kristina Simar, 17 augusti 2011

  Den fjärde boken om Cecilia Lund Tigerkvinnan håller lika hög klass som de tre tidigare. I början av augusti de senaste åren har jag legat sömnlös i ett par nätter på grund av att Cecilia Lund kommit på besök i mitt sovrum. Jag kan omöjligt lägga boken ifrån mig, utan läser tills ögonen inte kan hålla sig uppe längre. Katerina Janouch berör verkligen i det hon skriver. Jag som fyrabarnsmamma känner igen mig i mycket av Cecilias vardag. De kaotiska morgnarna när tjejerna skulle iväg till försk... Läs hela recensionen

 4. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 17 augusti 2011

  Jag har läst alla böcker som Katerina Janouch har skrivit. Hon är en av mina absoluta svenska favoritförfattare.

  Jag tycker att Katerina har gjort sig en egen liten genre med sin bokserie om Cecilia. Kan inte likna dom vid några andra böcker som jag har läst. Det är en blandning av relationer - både mellan gifta, syskon, barn, kollegor med flera, arbetsbeskrivning av barnmorskejobb, och ett spänningsmoment i varje bok.  Böckerna är mycket lättlästa, välskrivna, och... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch