Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2015-09-02
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
438 g
SAB
Hc
ISBN
9789164204448
Mot fyren (inbunden)

Mot fyren

Inbunden Svenska, 2015-09-02
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det spontana intrycket är att Skugge och Tollgård är extremt roade av att skriva om precis allt som intresserar och irriterar dem. Att det hopkoket är läsvärt beror till stor del på skärpan i samtidsblicken och på en stundtals briljant stilistik. Svenska Dagbladet
Han som förbereder sig för katastrofen. Hon som skriver ner tänkbara samtalsämnen. Han som inte längre vet om han jagar sig själv eller någon annan. Hon som tycker att man ska tänka lite positivt, hennes karriär kan faktiskt bli hur framgångsrik som helst. De som lever för att läsa. Hon som ska stämma hela världen. Hon som hatade den hon blev. Och besten som kanske finns inom oss alla.
Mot fyren - jag vet inte vad jag ska göra med resten av sitt liv handlar om längtan efter att vilja överlämna sig till något som vi inte förstår. I en samling sekvenser får vi följa ett antal personer som alla kämpar med känslan av att ha tappat kontrollen. Boken är en sällsam, snarare än en traditionell, fristående fortsättning på romanen 1989- leva eller överleva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mot fyren
  2. +
  3. Äktenskap - sex berättelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Äktenskap - sex berättelser av Linda Skugge (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna