Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Rosanna Wilde (del 1)
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2016-01-20
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
190 x 145 x 15 mm
Vikt
363 g
SAB
Hc
ISBN
9789164204585
Hudhunger (inbunden)

Hudhunger

(31 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-01-20

Slutsåld

Rosanna Wilde har fyllt fyrtio, hon lever i ett avsvalnat äktenskap och är en författare som inte skrivit en rad på flera år. Plötsligt en dag står en man i hennes kök. Han heter Samuel och ska under en tid bo i gästhuset. Rosanna kastas in i en oväntad känslostorm som får allt det invanda att vändas uppochned.
I tre korta romaner om kvinnlig sexualitet öppnar Katerina Janouch dörren till lusten, begäret och passionen. Trilogin handlar om en mogen kvinnas erotiska uppvaknande. Om åtrå och hemligheter, men också om makt, svartsjuka och utanförskap. Men framför allt om längtan livets blodröda bultande puls.

Katerina Janouch är författare. Hon är också Sveriges främsta sex- och samlevnadsexpert och medverkar regelbundet i såväl TV som tidningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Hudhunger. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nix
  Alex, 31 oktober 2016

  Nope. Den är helt enkelt inte levande. Livlös. Dödfödd. Känslokall. Själslös. Utan verkliga människor eller händelser och därför inte heller det minsta erotisk.

 2. Första delen i en erotisk trilogi
  Kristina S (Ödeshög), 23 maj 2016

  Denna roman är den första i en trilogi om kvinnlig sexualitet, den mogna kvinnans lust, begär och passion.

  Rosanna Wilde som är huvudkaraktär i romanen har fyllt fyrtio år och lever i ett avsvalnat äktenskap med Nathan. Hon är författare men inte skrivit så mycket som en rad på flera år.
  Sexlivet med sin make har i stort sätt upphört för länge sedan och det frustrerar dem båda. Nathan jobbar nästan jämt och Rosanna går där hemma och ska skriva. De har inga barn och livet är all... Läs hela recensionen

 3. Hudhunger
  Margareta Andersson, 23 mars 2016

  En erotisk berättelse vilket blir för mycket av det goda.!!! Boken ger mig ingenting, jag blev besviken på Katerina Janouch. Jag har läst alla hennes böcker med stor behållning.

 4. Pensionär 72:)
  Elisabeth , 8 februari 2016

  Jag blev intresserad och nyfiken av boken när författarinnan intervjuades i radions P1.
  Den är lättläst och jag sträckläste den en natt. (går bra när man är pensionär).
  Detta var den första boken av den här författaren, men det kanske blir fler.
  Törs dock inte rekommendera den till mina jämnåriga väninnor, då de är alldeles för pryda, men för mig var den mycket bra.
  Tack!

 5. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 januari 2016

  Katerina Janouch tillhör absolut en av mina favoritförfattare. Jag tycker väldigt mycket om hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund. Jag har läst alla dom åtta böckerna i serien som hittills har utkommit, och jag ser fram emot dom kommande böckerna som är planerade. Här är en länk till min recension av den senaste boken, Barfotaflickan.

  Hudhunger är den första boken i en ny serie av Katerina Janouch. Det är en planerad trilogi som handlar om den drygt fyrtioåriga Rosanna Wilde. Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch