Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Rosanna Wilde (del 2)
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2016-04-06
Förlag
Piratförlaget
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
143 x 183 x 15 mm
Vikt
358 g
SAB
Hc
ISBN
9789164204592

Nakenlek

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-04-06

Slutsåld

I Nakenlek har Rosanna brutit upp från sin man och flyttat hem till väninnan Gilda, som lever en bohemisk tillvaro där erotiken ges stort utrymme. Med hennes hjälp ger sig Rosanna ut på en avancerad upptäcktsfärd i sin egen sexualitet. Och på en erotisk fest står hon öga mot öga med sin förre man.

I tre korta romaner om kvinnlig sexualitet öppnar Katerina Janouch dörren till lusten, begäret och passionen. Trilogin handlar om en mogen kvinnas erotiska uppvaknande. Om åtrå och hemligheter men också om makt, svartsjuka och utanförskap. Men framför allt om längtan livets blodröda bultande puls.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Nakenlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett svagt plagiat av "50 nyanser-böckerna".
  Elisabeth , 16 januari 2018

  Jag har sträckläst de 4 första böckerna av E.L. James och fick hem den sista igår och var dum nog att tro att Nakenlek skulle vara i dess närhet i kvalité, men icke!
  Självklart blev jag besviken, men den bedömningen är såklart subjektiv. Ser Nakenhet som en lärobok om olika sexuella variationer, inget mer. Tur att vi alla är olika.

 2. Andra delen i en erotisk trilogi
  Kristina S (Ödeshög), 23 juni 2016

  Nakenlek är andra delen av en erotisk trilogi som Katerina Janouch skriver på.

  Rosanna som vi träffade i första delen har nu brutit upp från sin make Nathan. Hon har flyttat hem till sin väninna Gilda. Gilda som är singel, bor i en flådig våning i centrala Stockholm, jobbar inte utan lever på sin fars pengar. Hon tar för sig sexuellt på alla plan och nu ska hon hjälpa Rosanna ut på en upptäcktsfärd för att hitta hennes sexuella behov.

  Rosanna känner sig först väldigt obekväm... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 april 2016

  "Katerina Janouch tillhör absolut en av mina favoritförfattare. Jag tycker väldigt mycket om hennes serie om barnmorskan Cecilia Lund. Jag har läst alla dom åtta böckerna i serien som hittills har utkommit, och jag ser fram emot dom kommande böckerna som är planerade. Här är en länk till min recension av den senaste boken, Barfotaflickan.

  Hudhunger är den första boken i en ny serie av Katerina Janouch. Det är en planerad trilogi som handlar om den drygt fyrtioåriga Rosanna Wilde. <... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch