Skugghäxan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Cecilia Lund (del 9)
Antal sidor
438
Utgivningsdatum
2016-06-08
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
200 x 130 x 25 mm
Vikt
576 g
SAB
Hc
ISBN
9789164204646
Skugghäxan (häftad)

Skugghäxan

(50 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad Svenska, 2016-06-08

Slutsåld

Cecilia befinner sig i Paris. Hon upplever ett erotiskt äventyr och får även tillfälle att träffa eldsjälar i fråga om naturliga förlossningar. På planet hem nås hon av nyheten att dottern Gretas bästa vän - en flicka vars familjeförhållanden är allt annat än enkla - har försvunnit.
Cecilia slungas in i arbetet på förlossningen och familjens livsbekymmer. Sökandet efter den försvunna flickan intensifieras och Cecilia kan inte låta bli att engagera sig. Snart kryper det fram att Greta kan ha med försvinnandet att göra - vad är det hon döljer?
Skugghäxan är den nionde delen i serien om barnmorskan Cecilia Lund. Katerina Janouch har vunnit många trogna läsare tack vare sina skildringar av kvinnors liv och vardagens dramatik. Under 2016 är hon även aktuell med tre erotiska kortromaner.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Skugghäxan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande!
  Eva, 8 augusti 2016

  Mycket bra bok. Jag tycker om författaren och hennes berättelser om barnmorskan Cecilia. Boken är spännande. Det händer saker hela tiden,man vill helst inte lägga ifrån sig boken. Katerina Janouch beskriver vardagliga händelser, sådant som kan hända med en själv också. Det är mycket man känner igen.Hon är min favoritförfattare. Jag rekommenderar boken ./Eva

 2. Favorit
  bokmalen (Luleå), 27 juli 2016

  Jag gillar hennes böcker , de är lättlästa och handlar ofta om sådant man kan känna igen i. Man känner med Cecilia lund!

 3. Som vanligt levererar Janouch in en viktig fråga
  linda, 23 juli 2016

  En bok som var tung att läsa i vissa avseenden.. Om flickan Tiffany.. Barn som far illa finns överallt. I din dotters klass, i barnens idrottsklubbar.. Och de barn som inte gör något..
  Det väcker mycket känslor i mig att läsa boken.

  Katerina skiftar bra och snygg mellan de olika karaktärerna. Belöningen av att läst böckerna innan gör att jag som läsare känner igen mig om olika händelser.. Även denna bok lämnar nyfikenhet till nästa... hur ska det gå egentligen ?? Nästa bok utkommer juni 2017... Lång väntan... För lång varje år!

 4. Bättre än förra
  bokslukaren, 14 juli 2016

  Denna bok är bättre än den förra delen i denna serie, nu händer det spännande saker igen.
  Den är en sträckläsningsbok man vill bara veta mer o mer
  rekommenderas starkt om man dessutom läst de föregående så "känner" man Cecilia

 5. Kanonbra böcker
  Inger Anneli Ohlsson, 27 juni 2016

  Jag har läst nästan alla hennes böcker.Alla hennes sista nio böcker har jag läst.Kanonbra böcker+att dom är lättlästa.Läser ut dom på bara några dagar,

 6. Nionde delen om barnmorskan Cecilia Lund
  Kristina S (Ödeshög), 23 juni 2016

  Cecilias mamma Christina har förlorat sin älskade livskamrat Lars-Åke som plötsligt segnat ihop i en hjärtinfarkt. Hon kämpar mot den dagliga ensamheten och har tagit upp kontakten med döttrarna far, Bertil. Detta ses inte med blida ögon hos döttrarna, särskilt inte hos yngsta dottern Maria som aldrig kan glömma att han lämnade dem när de var små.

  Cecilia reser ensam till Paris, där ska hon tillbringa en vecka för sig själv men även intervjua en fransk barnmorska om hur de ser på hem... Läs hela recensionen

 7. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 juni 2016

  Jag har läst nästan alla böcker som Katerina Janouch har skrivit. Hon är en av mina absoluta svenska favoritförfattare. Hennes bästa böcker är, enligt mig, serien om barnmorskan Cecilia Lund.

  Skugghäxan är den nionde boken i serien. Här är en länk till min recension av den åttonde boken, och det finns också länkar där till dom sju tidigare böckerna. (Och den här recension är till största delen likadan som recensionen till Barfotaflickan).

  Jag tycker att Katerina har gjort ... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Katerina Janouch