Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Aida Svantesson (del 1)
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
215 x 145 x 35 mm
Vikt
714 g
SAB
Hc
ISBN
9789164205643
Sweet Lolita (inbunden)

Sweet Lolita

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-05-25
183
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Författaren är kriminolog och har lyckats göra en spännande, trovärdig djupdykning ner i ett av vår tids mest avskyvärda brott ... En deckare som kombinerar ett angeläget ämne med en historia som utvecklar sig till en pageturner. Ingalill Mosander, Aftonbladet

Det bränns i Sommarstockholm, och man kan inte sluta läsa. En skrämmande aktuell och rapp historia. Niklas Sessler, Damernas Värld

Det är en varm försommarvecka i Stockholm. Trettonåriga Matilda Karlsson söker kickar tillsammans med nyvunna vänner i en frånvarande vuxenvärld. Samtidigt hittas en kvinna död efter en bröllopsfest i Stockholms skärgård. Den döda kvinnan visar sig vara syster till journalisten och före detta utrikeskorrespondenten Aida Svantesson.

I efterforskningarna efter systerns död får hon hjälp från oväntat håll, av den kända och frispråkiga kriminologiprofessorn Kajan Berglund. Hon rör sig vant i såväl akademiska kretsar som i tv-världen och blir en viktig pusselbit i Aidas desperata sökande.

Sweet Lolita skildrar livet bakom stängda tonårsdörrar och visar hur jakten på bekräftelse lätt utnyttjas av mörka krafter. Det är en spännande och angelägen bok om flickors och unga kvinnors utsatthet.

Detta är den första delen i en planerad serie spänningsromaner om brotten som sker mitt ibland oss, med journalisten Aida Svantesson och parhästen kriminologiprofessorn Kajan Berglund i centrum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sweet Lolita. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Skrämmande verklig
    Villivonkansbooks (Örebro), 13 juni 2018

    Trettonåriga Matilda läser meddelandet på skärmen, tvekar några sekunder. Dubbelkollar att dörren är låst och tar av sig t-shirt och mysbyxor. Tillsammans med sina vänner söker Matilda kickar i vuxenvärlden. Samtidigt hittas en kvinna död efter en bröllopsfest i Stockholm.
    🐴
    Sweet Lolita är skrämmande aktuell läsning. Den speglar vardagslivet idag för många unga tjejer. En värld bakom skärmar, där äldre män tvingar dem till att begå övergrepp på sig själva. Samtidigt som boken... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Sweet Lolita