Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2022-02-08
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
218 g
SAB
Hc
ISBN
9789164207654
Idag dör alla gudar (pocket)

Idag dör alla gudar

(1 röst)
Pocket,  Svenska, 2022-02-08
79
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Idag dör alla gudar Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Författarna håller ångan uppe i sista boken och avslutar här på ett minst sagt nervkittlande och elegant vis. Man vill läsa mer och Leivinger och Pinter rekommenderas till de som känner sig lockade av denna uppfriskande fantasieggande kombination av crime och det ockulta.Helhetsbetyg: 4. Bibliotekstjänst

Polisinspektör Iris Riverdal togs som gisslan och utkämpade en strid på liv och död. Nu när allt är över hoppas hon få läka sina sår, återgå till ett normalt liv och börja jobba igen. Från ingenstans kommer så en ny brutal attack, en påminnelse sänd från mannen som ligger bakom hennes föräldrars död. Iris tvingas inse att hon aldrig kan blir fri så länge han lever. Tillsammans med några ärrade följeslagare påbörjar hon därför en sista desperat resa, rakt in i mörkrets hjärta.

Samtidigt befinner sig hennes kollegor i Ostrava för att utreda de förövare som skakat om Sverige med sin mordturné. I samarbete med tjeckisk polis följer de spår som pekar i en och samma riktning: mot en mäktig klanledare, den gåtfulle Sergei Nexus, och en till synes oansenlig by i de karpatiska bergen.

Alla krafter sammanstrålar i en explosiv slutuppgörelse där mörkrets slutmål går långt bortom vad någon kunnat föreställa sig.

Idag dör alla gudar är en avslutande delen i trilogin om polisinspektör Iris Riverdal. Mattias Leivinger och Johannes Pinter är två Stockholmsbaserade författare som med sina böcker skapat en suggestiv spänningsvärld full av action, skarpa kriminalintriger och ockulta stämningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Idag dör alla gudar
  2. +
  3. Stormskörd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stormskörd av Mattias Leivinger, Johannes Pinter (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna