Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Esther Edh och Fabia Moretti (del 3)
Antal sidor
376
Utgivningsdatum
2022-01-12
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789164207760
Bara ett spel (pocket)

Bara ett spel

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2022-01-12
79
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Bästa boken till EM i fotboll. ... Frågan är dock om inte nya Bara ett spel är Thunberg Schunkes bästa hittills... Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

Pengar, maktspel, svek och den stora drömmen om att lyckas

Ett exklusivt party på en yacht i Stockholms skärgård slutar i dramatik. Kort därefter kontaktar någon Eurojust i Haag och läcker hemlig information om grova brott i en känd fotbollsklubb i London. Spåren leder in i en värld av pengar, glamour och framgång, men när den svenska åklagaren Esther Edh och hennes italienska chef Fabia Moretti börjar att nysta i fallet ställs de mot mäktiga och skrupellösa motståndare. Vem är egentligen uppgiftslämnaren och vilka motiv har han? Bakom fasaden pågår ett dunkelt och livsfarligt spel med andras liv som insats.

En roman om makt, svek och girighet i en värld där brottslingar bara har en regel: att det inte finns någon regel. Det är samtidigt en drabbande berättelse om en stark vänskap och om den stora drömmen att lyckas. Och om hur längtan efter kärlek kan göra dig blind.

Bara ett spel är den tredje fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet.

Malin Thunberg Schunke är docent i straffrätt och har arbetat som åklagare. Hon är född i Skövde men bor i Hannover och på Sardinien med sin familj. Hennes första bok Ett högre syfte belönades med Svenska deckarakademins debutantpris.

Thunberg Schunkes kriminalromaner är alltid ambitiösa med intriger som vill något mer än det uppenbara. ... ämnesvalen är både spännande och oväntade och man anar omfattande research. Maria Näslund, Göteborgs-Posten

Det här är en välskriven och initierad spänningsroman i 90 kapitel om fotbollens avigsidor, om svek, girighet och om hänsynslöshet, men också om vänfasthet, solidatritet och om att kärlek inte alltid är att lita på. En dos internationell terrorism finns också med som nervpirrande krydda. Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bara ett spel
 2. +
 3. Blind vrede

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blind vrede av Malin Thunberg Schunke (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Bara ett spel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven spänning
  Roy Hansson, 24 februari 2023

  En välskriven och spännande roman. Intressant tema och ovanlig men ändå välbekant arena. Rekommenderas till alla fotbollsfans och till alla som gillar spännande intrig utan alltför mycken blodspillan..

 2. Underbar!
  Sarish B, 24 oktober 2022

  Malin är en författare jag verkligen ser upp till - hon är skärpt, duktig på gestaltning och miljö. Den här boken var bra och jag vill läsa mer av henne.

 3. Bara ett spel
  betttybook (Sandviken), 6 februari 2022

  Fotboll, pengar, girighet och fulspel är ständigt närvarande i Malin Thunberg Schunke's tredje fristående del i serien om Esther Edh och Fabia Moretti. Men även kärleken till sporten, vänskapen inom laget och kampen om rättvisan.

  Överlag är det en bok som imponerar starkt på mig, hemläxan är grundligt gjord både beträffande fotbollen och juridiken. Trots att jag inte läst de första böckerna i serien är det lätt att hänga med och förstå relationerna och uppdragen Esther och Fabia sama... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Malin Thunberg Schunke