Det elfte manuset (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Hanne Wilhelmsen (del 11)
Antal sidor
452
Utgivningsdatum
2023-04-28
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Barbro Lagergren
Dimensioner
178 x 110 x 26 mm
Vikt
254 g
SAB
Hcedb.01
ISBN
9789164208149

Det elfte manuset

(32 röster)  |   Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2023-04-28
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En pandemi har tagit över världen. Hanne Wilhelmsen, en legend inom polisen, är sedan länge pensionerad. Hon har levt isolerad i åratal. När Norge nu stängs ner vågar hon sig äntligen ut i den folktomma staden igen. Men bara efter mörkrets inbrott.

Polisassistent Henrik Holme arbetar med ett mord som ingen annan bryr sig om en kvinna har hittats naken i bagageutrymmet till en bil. Kroppen är oskadad men ansiktet sönderslaget. Hon är inte anmäld saknad, ingen vet vem hon är. Holme vänder sig till sin gamla mentor Hanne Wilhelmsen för hjälp.

Och samtidigt har ett mycket värdefullt manuskript försvunnit spårlöst på ett av Norges största förlag. Ansvarig för att jaga rätt på det blir en ung, nyanställd kvinnlig redaktör. Hon får dessutom uppdraget att samarbeta med en motvillig Hanne Wilhelmsen.

Det elfte manuset, som fick ett storartat mottagande vid utgivningen i hemlandet Norge, är en historia om familjehemligheter, svek och olika identiteter, om författare och bokbransch och om hur litteratur kan vara bokstavligen livsfarlig.

Anne Holt är författare och jurist och har utgivit 26 böcker. Det elfte manuset är den elfte boken om Hanne Wilhelmsen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det elfte manuset
 2. +
 3. Kallmyren

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kallmyren av Liza Marklund (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det elfte manuset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kanonbra!
  Lena Anne Marita Wirde, 20 december 2023

  Ja men som vanligt så har Anne Holt kommit ut med denna bok som är mycket bra och att man känner igen alla karaktärer i boken gör att man liksom "trivs" i den - Köp den!

  Lena

 2. Intressant "krimmis"
  LäsLisa, 23 juni 2023

  För ovanlighetens skull en välskriven och delvis intressant s k deckare. Dessutom kul med referenser till verkliga författare och deras verk.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anne Holt