Järnviljan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Mattias Kassian (del 3)
Antal sidor
412
Utgivningsdatum
2023-01-20
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
232 x 158 x 29 mm
Vikt
710 g
SAB
Hc
ISBN
9789164208545

Järnviljan

(13 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-01-20
229
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Mattias Kassians kamp fortsätter

Sverige och Ryssland befinner sig i en väpnad konflikt. För att hitta en fredlig väg ut ur krisen går den svenska elitsoldaten Mattias Kassian med på att hjälpa ryssarna att krossa ett nätverk av internationella narkotikasmugglare.Det är en jakt som kommer att ta honom från Moskva till Afrika och den arabiska halvön.

Men hur frivilligt är Mattias samarbete med Ryssland? Upprivna efter år av strider och förluster börjar vännerna i SOG, Särskilda operationsgruppen planera att frita honomfrån ryssarna, med våld om det så skulle krävas.

Det finns dock ett annat hot. Från sina gömställen i djupet av Norrland rekryterar Vinterpacket nya medlemmar inför en sista strid mot Försvarsmakten. Sverige är försvagat. Är det inte dags att slå till?

Järnviljan är den tredje delen i succéserien om specialförbandsoperatören Mattias Kassians kamp mot det norrländska terrornätverket Vinterpacket.

Jacob Lindfors är omvärldsanalytiker. Han har tidigare arbetat med säkerhetspolitiska frågor inom rikspolitiken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Järnviljan
 2. +
 3. Eftervintern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eftervintern av Jacob Lindfors (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Järnviljan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spretig

  Jag tyckte mig inte se någon röd tråd...och då sammanfattar författaren vad som hänt både för läsare och personerna i boken.
  Nja...inget för mig

 2. Krig med Ryssland
  B C, 8 mars 2023

  Järnviljan är en mycket dyster framtidsskildring. Ryssland har dragit sig tillbaka efter att ha förklarat krig med Sverige. Boken skildrar krig och elände på lite olika ställen i världen. Jag tycker boken spretar för mycket åt olika håll och handlingen hålls inte ihop riktigt. De rikligt förekommande stridsinslagen och slagsmålen är aningen för många för att hålla uppe intresset. Boken skulle tjäna på att minska ned på de många noggranna beskrivningarna av diverse strider och slagsmål.

 3. En bokserie alla borde läsa
  @Systrarnaboktokiga , 28 januari 2023

  Alltså jag måste börja med att säga att jag verkligen beundrar författaren som valde att skriva om just "krig och strider" när läget är som det är i vårt närområde. Att faktiskt kunna ta efter HUR ryssarna faktiskt agerar i ett riktigt krig måste vart guld värt, vilken research han måste gjort. Karaktärerna var som vanligt mycket intressanta att följa, särskilt Kassian. En färgstark och trovärdig karaktär som man hela tiden får lära känna bättre och bättre. Gillar att läsa när Putin kommer ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jacob Lindfors

Bokvideo