Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Bergman (del 2)
Antal sidor
10
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2010-08-18
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
280 g
SAB
Hc
ISBN
9789164222039
Tusenskönor (cd-bok)

Tusenskönor

(4 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok, Svenska, 2010-08-18

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ett äldre prästpar hittas skjutna i sin lägenhet vid Odenplan. Mannen verkar ha tagit livet av sin hustru och därefter sig själv. Ett avskedsbrev förklarar att han inte kunde fortsätta leva efter att hans dotter begått självmord.

Inlåst i en lägenhet väntar Ali på besked. Han har flytt från ett brinnande Irak och hoppas på en ny framtid i Sverige. Det enda hans välgörare kräver är en enkel byteshandel. Och att han tiger om deras uppgörelse.

I Bangkok håller en ung svensk kvinna på att bli avskuren från omvärlden. Någon monterar ner hennes liv, bit för bit. Efterlyst av thailändsk polis tar hon upp jakten på den som försöker ödelägga hennes tillvaro.

Fredrika Bergman och hennes kollegor i Alex Rechts utredningsgrupp tar sig an dubbelmordet vid Odenplan. De får snart klart för sig att de står inför någonting långt mer komplicerat än ett självmord som urartat. Vitt skilda händelser som även utspelar sig utanför Sveriges gränser tycks hänga samman utan att de förstår hur. Klockan går och de som vet tiger.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tusenskönor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännade krimminalare
    Pia, 10 februari 2011

    Trots bokens alla trådar känns handlingen aldrig spretig. Kristina håller ihop historien och hon knyter till sist ihop alla trådarna på ett spännande sätt.

    Tusenskönor är en välskriven kriminalroman där författaren förmedlar det hon vill ha sagt på ett tydligt och trovärdigt sätt. Boken är lättläst och den är en riktig bladvändare.

    Jag gillar karaktärerna i boken. Dom känns positivt vardagliga och intressanta. Trots att jag bara läst en bok om dessa karaktärer så känns det ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Tusenskönor