Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Irene Huss (del 10)
Inläsare
Magdalena In de Betou
Utgivningsdatum
2012-03-14
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
Medarbetare
Carlson, Ola (form)
Dimensioner
130 x 130 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789164222350
I skydd av skuggorna (cd-bok)

I skydd av skuggorna

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok, Svenska, 2012-03-14

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett pizzabud kör vilse i Göteborgs övergivna hamnkvarter, det är ett mörkt och nedgånget område. Plötsligt flimrar ett ljus till bakom ett smutsigt fönster och ett kort ögonblick tror budet att han har hittat rätt. Sedan slits en dörr upp och en brinnande människa stapplar ut på gården. Några minuter senare är mannens dödskamp över. I Göteborg frodas den organiserade brottsligheten och drar in stora pengar på narkotika och beskyddarverksamhet. Det är en skrämmande och hänsynslös värld där man skriver sina egna lagar och rättvisa skipas i tysthet. Rivaliserande gäng slåss om marknaden och nya grupperingar försöker ta sig in. Kriminalinspektör Irene Huss och hennes kollegor hamnar mitt i korselden när de utreder fallet med den ihjälbrände mannen. Den förfallna byggnaden i hamnen har tillhört ett av stadens mc-gäng, och offret var en av medlemmarna. Har mc-gänget mördat en av sina egna eller står Göteborg inför ännu ett gängkrig? Och varför känns det hela tiden som om polisen ligger steget efter? Hemma hos familjen Huss firar man att Krister har blivit restaurangägare. Men glädjen blir kortvarig. Utanför restaurangen detonerar en bomb under familjens bil, och bomben är av just den typ som de kriminella gängen använder. Irene inser att det är en varning och att hela familjen Huss befinner sig i livsfara.
Den har ett tempo och en handling som intresserar. Riktigt spännande.
Monica Bengtsson, Smålänningen
Helene Tursten skriver denna gång övertygande och angeläget ... verkligen deckarläsning att rekommendera.
Gunilla Wedding, Norra Skåne
Helene Turstens deckare är otäckt aktuell. ... Tursten lyckas övertyga. ... I skydd av skuggorna är en utmärkt deckare att ta med sig på en eventuell fjälltur. Eller läsa hemma i favoritfåtöljen.
Annika Bengtsson, Hallandsposten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av I skydd av skuggorna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. MC-gäng
  Pia, 16 maj 2012

  "I skydd av skuggan" är en spännande bok och som läsare slängs du rätt in i handlingen.

  Ämnet MC-gäng är alltid aktuellt. Dock känns hela intrigen tillkrånglad och lite krystad. Men jag tycker ändå att det fungerar hyfsat eftersom mina förväntningar inte var så höga.

  Som många andra böcker i serie, i samma genre, är huvudkaraktärerna trevliga och det känns nästan som om man känner dom. Som ett kärt återseende av en gammal bekant.

  Det som drar ner betyget på boken... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om I skydd av skuggorna