Slutet på historien (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Det stora århundradet (del 10)
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2020-08-31
Förlag
Piratförlaget
Dimensioner
132 x 134 x 30 mm
Vikt
304 g
SAB
Hc
ISBN
9789164222978
Slutet på historien (cd-bok)

Slutet på historien

(4 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2020-08-31
260
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Efter nära femtio år i exil kommer förre SS-officeren Harald Lauritzen tillbaka från sin tillflykt till Argentina. Hans återkomst vänder upp och ner på tillvaron för släkten Lauritzen. Onkel Harald är nämligen fortfarande nazist. Men han har ett erbjudande som det inte går att säga nej till.

Eric Letangs advokatbyrå ställs ånyo inför en våg av moralpanik. Den här gången är det pedofilskräcken som leder till ännu en häxjakt.

1990-talet är en tid av ekonomiska kriser och socialdemokratins begynnande nedgång. Samtidigt växer främlingshat och högerextremism, en politisk omsvängning som alltför många underskattar. Där 1900-talet slutar inleds en helt ny epok som visar att vi ingenting lärt av historien.

Slutet på historien är den tionde och avslutande delen i Jan Guillous romanserie. Med den är han i mål med sitt gigantiska bokprojekt Det stora århundradet, där han skildrar en släkt som vi får följa genom hela 1900-talet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Slutet på historien
  2. +
  3. Passageraren 06:20

De som köpt den här boken har ofta också köpt Passageraren 06:20 av David Baldacci (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Slutet på historien. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra men...
    Karin Olsson, 16 september 2020

    ...det finns en del som irriterar mig. Det är synd att Guillou fastnat så i sin egen vendetta mot Expressen. Dessutom irriterar det mig att han då han skriver om Margareta Winblad, som han tydligen föraktar beroende på ett jaktbeslut, vid flera tillfällen utan vettig anledning benämner Maggan. En allt för uppenbar härskarteknik som män gärna använder i nedsättande sammanhang mot kvinnor. Jag trodde faktiskt att Guillou var bättre än så! Som helhet var serien bäst i början, de första böckerna... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jan Guillou