Ö-morden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (283.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Karin Sommer (del 2)
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2005-01-01
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164230102
Ö-morden (ljudbok)

Ö-morden Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2005-01-01

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mitt under 86-årige Gustav Kwiums begravning uppstår oro i kyrkan. En senil gammal dam vacklar fram mot kistan och slår sin krycka så hårt mot kistlocket att blommorna flyger iväg. "Nej", avbryter hon prästen. "Han har inte kallats hem till Gud. Han blev bortröstad av Örådet. Som i Robinson i teve."

Journalisten Karin Sommer befinner sig på den lilla ön Skejø i utkanten av Sjællandspostens distrikt. Hon är där för att skriva några artiklar om livet på ön och hör snart rykten om en serie märkliga dödsfall på ålderdomshemmet. Först bryr hon sig inte om dem. För vem skulle vara intresserad av att ta livet av döende människor?

Men så hittar man ytterligare ett lik på hemmet, och denna gång finns det inga tvivel om att det rör sig om mord. Jakten på mördaren tar fart.

Ö-morden är danska Gretelise Holms andra bok om Karin Sommer. Den första, Paranoia nominerades till Glasnyckeln för bästa nordiska kriminalroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ö-morden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte förutsägbar i annorlunda miljö
    - (Hemma), 2 mars 2018

    Lagom av det mesta, miljö - personbeskrivningar och spänning, i en klart annorlunda miljö.
    Tror dessutom det är den första danska bok jag "läst". Klar mersmak och nyfiken på att besöka denna övärld. 3,5 hade nog varit mer rättvist.

Visa alla 1 recensioner