Änglavakter (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Bergman (del 3)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2011-04-07
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232687
Änglavakter (ljudbok)

Änglavakter (ljudbok)

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2011-04-07
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En ung kvinna hittas styckad och begravd i ett skogsparti i Midsommarkransen utanför Stockholm. Hon identifieras som Rebecca Trolle, en student som varit försvunnen i två år.
Medan Alex Recht och hans utredningsgrupp försöker förstå varför Rebecca gick ett så våldsamt öde till mötes, görs fler fynd på brottsplatsen. Den rymmer hemligheter som visar sig vara flera decennier gamla. Någon har vid upprepade tillfällen återvänt till skogen för att dölja sina offer för omvärlden.
På ett ålderdomshem sitter en stum barnboksförfattarinna. Om och om igen dyker hennes namn upp i polisutredningen kring morden i Midsommarkransen, men hon sluter sig i sin tystnad.
Spåren leder till den mörkaste av sanningar och obönhörligen dras både Fredrika Bergman och Peder Rydh in i historien kring graven och den döda studenten. Fredrika ställs inför ett svårt dilemma när hennes älskade Spencers namn dyker upp i utredningen. Är det verkligen möjligt att han är en del av gåtans lösning? Och vilken roll spelar egentligen den stumma författarinnan?
Med en stark undergångston närmar sig utredningsgruppen fallets upplösning och till sist kvarstår bara en fråga att besvara: Vems tur är det att läggas i graven då mördaren återigen beger sig till Midsommarkransen?

Änglavakter är Kristina Ohlssons tredje kriminalroman om Fredrika Bergman och hennes kollegor Alex Recht och Peder Rydh. Askungar utkom 2009 och blev snabbt en framgång både i Sverige och utomlands. Efterföljaren Tusenskönor har belönats med Stabilopriset och är nominerad till bästa svenska kriminalroman 2010.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Änglavakter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande och sorglig
    Rasta Hanna, 5 juli 2019

    Superbra rekomenderar hela serien

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson

Bloggat om Änglavakter