Sprängaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (317.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Annika Bengtzon (del 1)
Inläsare
Maria Johansson
Utgivningsdatum
2012-06-05
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232809

Sprängaren Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2012-06-05

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Någon spränger det nybyggda Olympiastadion bara ett par månader innan de olympiska sommarspelen i Stockholm ska invigas. På den söndertrasade läktaren hittas resterna av den beundrade OS-chefen, Christina Furhage. Tidningen Kvällspressens kvinnliga kriminalchef Annika Bengtzon, en ung småbarnsmamma, bevakar mordet. Det finns något under Christina Furhages perfekta yta som utlöst det vidriga brottet. Utan att förstå det sätter Annika igång krafter som till slut hotar hennes eget liv.

Liza Marklund, journalist och författare är född 1962. Hon var journalist på Expressen åren 1989-94, därefter chefredaktör på tidningen Metro och nyhetschef på TV4.

Hon debuterade som författare 1995 med den dokumentära romanen Gömda. År 1998 utkom Sprängaren som belönades med tidskriften Jurys Polonipris och Svenska Deckarakademiens debutantpris. Liza Marklund har länge toppat bästsäljarlistorna för skönlitteratur och pocket.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sprängaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok, mindre bra uppläsning
    Kristina, 4 augusti 2023

    Boken är spännande och välskriven, med handling från första kapitlet. Uppläsaren varierar inte helt intonation och röst för de olika karaktärerna i boken, det blir bättre mot slutet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Liza Marklund