Död i skugga (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (248.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Yngvar Stubö och Inger Johanne Vik (del 5)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2013-01-15
Upplaga
1
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164232915
Död i skugga (ljudbok)

Död i skugga Ljudbok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2013-01-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fredagen den 22 juli 2011 lamslås den norska huvudstaden av ett terrordåd. Samtidigt genomlever Jon och Ellen Mohr en privat katastrof: deras åttaårige son dör i en tragisk olycka i familjens vardagsrum. Bara den unge polisen Henrik Holme fattar misstankar om att allt inte står rätt till i det välmående hemmet i ett av Oslo bästa bostadsområden. Utan erfarenhet men med stor viljestyrka och engagemang lyckas han dra in kriminalpsykologen Inger Johanne Vik i utredningen om Sanders död.

I skuggan av det stora trauma som drabbat landet försöker de omaka parhästarna nysta upp en familjs allra mörkaste hemligheter. Jakten på sanningen bakom åttaåringens död blir en brutal konfrontation med fördomar och skamkänslor, med lögner och mänsklig förnedring.

Död i skugga är Anne Holts femte bok om Inger Johanne Vik och Yngvar Stubø. Serien är översatt till 25 språk och har sålt i miljoner exemplar över hela världen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Död i skugga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Död i skugga
    Siv Blixt Nordin, 8 april 2022

    Bra flyt. Berättelsen gick bra framåt, och upplösningen var något oväntad, men det allra sista kunde författaren hoppat. Onödigt slut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Holt