Sjuka själar (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nicklas Engdahl
Utgivningsdatum
2016-01-15
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233264
Sjuka själar (ljudbok)

Sjuka själar (ljudbok)

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2016-01-15

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Först sattes träd i brand. Sedan öppnades portarna till helvetet.

Lukas försvinner några dagar innan han ska ta studenten. Tre veckor senare hittas han medvetslös med stora skador. Ingen förstår vad som hänt honom. Inte ens han själv. Det enda han och alla andra vet är att ytterligare två personer försvunnit på samma sätt. Men Lukas är den enda som har kommit tillbaka.

Tio år senare återvänder han till sitt föräldrahem, plågad av ovissheten om vem som en gång förstörde hans liv. På andra sidan gatan bor en man som aldrig förlikat sig med att han inte fick veta vad som hände hans dotter Fanny. Och som tror att Lukas har svaret.

Samtidigt flyttar Anna och David in i den gamla prästgården. Här ska de börja sitt nya liv. Men huset väcker stark oro hos Anna. När hon senare hittar ett järnkors nedgrävt i trädgården förstår hon att det finns någon som vill dem illa. Riktigt illa. Anna försöker vettskrämd rädda både sig själv och David. Men är det redan för sent?

Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika och hyllade författare av kriminalromaner och barnböcker.Sjuka själar är hennes första skräckroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sjuka själar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk författare!
    -, 30 januari 2021

    Jag har nu läst de flesta av hennes böcker och de håller en väldigt hög klass. Sjuka Själar utgör inget undantag. Otroligt spännande med en intrig som är minst sagt häpnadsväckande. Den slutgiltiga upplösningen är häpnadsväckande annorlunda, men Krisna Olsson tar verkligen ut svängarna på ett lysande sätt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson