Syndafloder (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Fredrika Bergman (del 6)
Inläsare
Mirja Thurestedt
Utgivningsdatum
2017-03-07
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233592
Syndafloder (ljudbok)

Syndafloder Ljudbok

(38 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-03-07

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En man hittas skjuten i bröstet, sittande i en fåtölj framför brasan. Märkligt nog bär han sin dotters vigselring på lillfingret.

I en annan del av stan söker en begravningsentreprenör efter sin bror. En bror som han verkar vara ensam om att sakna och som han fruktar kan vara borta för alltid.

Samtidigt kämpar en kvinna för att inte förlora kontrollen när hennes man blir mer och mer farlig. Tiden rinner snabbt undan och hon får allt svårare att skydda sig själv och sina barn.

Fredrika Bergman och Alex Recht ser samband mellan de olika fallen och leds in i en cirkel av spår där gamla synder kommer tillbaka. Någon lämnar meddelanden till Alex, någon som vill ställa allt tillrätta. Men vem är den anonyme brevskrivaren och varför tycks gärningsmannen alltid ligga steget före?

Syndafloderär en intensiv och spännande kriminalroman där allt som en gång gömts åter plockas fram i ljuset. Det är den sjätte kriminalromanen om Fredrika Bergman och Alex Recht
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Syndafloder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Outstanding!
    -, 16 januari 2021

    Denna thrillerserie om Fredrika Bergman är nog den bästa jag lyssnat till. Intrigerna och personerna lysande. Jag är djupt imponerad av denna författare.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson