Radhusdisco (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (280.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Morgan Larsson
Utgivningsdatum
2017-02-23
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233608
Radhusdisco (ljudbok)

Radhusdisco (ljudbok)

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-02-23

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Här möter vi Morris föräldrar: mamma som skickar runt Morris bland alla barnfamiljer i bekantskapskretsen för att han ska smittas av påssjuka, pappa som har en förmåga att få det lilla att kännas stort och som berättar om indianer och äventyr.

Morris trivs med kompisarna på lågstadiet, tjejernas favorit Linus, grannen Henke och Ubbe med de nyaste leksakerna och alldeles speciella lekregler. Motvilligt flyttar han till det gula tegelradhuset och en ny skola och en ny tid, mellanstadiet. Men här finns magister Cliffhanger som berättar historier som ingen annan och nya vänner som han delar både roligt och sorgligt med. På högstadiet blir världen lite större, tjejerna viktigare och drömmen om att få dansa tryckare till True Colors med just den där speciella tjejen kanske viktigast av allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Radhusdisco. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt underbart nostalgi för oss som växte upp på 8
  November1975, 12 maj 2020

  Så humoristiskt berättat. Jag hade ett brett leende på läpparna hela tiden.

 2. Nostalgi deluxe
  bonadea, 25 januari 2019

  Underbar bok om en helt vanlig svensk uppväxt under 80 talet. Vi får följa 8 åriga Morris, hans tankar om vuxna som ljuger, om danska brevvänner, stulna filndtjärnekort, och varför alla tjejer gillar Linus. Det är nostalgi delux!
  Det krävs ingen komplicerad handling eller historia utan Morgan Larsson skriver om det som så många av oss har upplevt under barndomen, det räcker för en jätte bra bok.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Morgan Larsson

 • Kistbyggarna

  Morgan Larsson

  Morgan Larssons språk känns igen från radion, och det är en prosa som är både lättsam och flytande i en berättelse som kanske passat bra på vita duken med tanke på den filmiska berättarröst som han har. Oundvikligen blir det emotionellt när genren...

 • Det opålitliga hjärtat

  Morgan Larsson

  När Love äntligen får beskedet han drömt om i hela sitt liv reagerar han inte alls med den eufori han trott. Tvärtom. Han får panik och drabbas av ett hjärtstillestånd. Som genom ett under överlever han, men förbjuds av läkaren att ha sex eftersom...