Den sorglöse hemsamariten (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (210.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Björn Kjellman
Utgivningsdatum
2017-11-08
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233721
Den sorglöse hemsamariten (ljudbok)

Den sorglöse hemsamariten (ljudbok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2017-11-08

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Det är Stockholm, tidigt åttiotal. Palme har återtagit regeringsmakten, aids är ännu en okänd sjukdom och i kön till Café Opera närs drömmarna om framgång och lycka. Hit kommer den unge, vackre och plågsamt självupptagne skåningen Matz Zern med ett enda mål: att slå världen med häpnad.

Men allting går inte så lätt som han trott. För att klara sin försörjning börjar han arbeta som hemsamarit på Reimersholme. Mötet med pensionärerna förändrar hans syn inte bara på livet utan också på döden. Och när hans väg korsas av litteraturstudenten Carina Carlsson ställs frågan på sin spets. Är han beredd att riskera den chans till kändisskap som plötsligt dykt upp?

Den sorglöse hemsamariten är Mikael Bergstrands första roman efter succén med Indientrilogin om Göran och Yogi. Det är en rolig, rapp och rörande berättelse om två unga människor under en på ytan oskyldig tid i Sverige, då allting kändes möjligt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den sorglöse hemsamariten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Produktplacering!
    PER LINDAHL, 24 oktober 2018

    Jag hade stora förväntningar på denna boken efter författarens tidigare böcker om Göran Borgs öden och äventyr i Indien.

    Tyvärr så dröjde det inte många meningar in i Den sorglöse hemsamariten innan författaren tyckte det var nödvändigt att specificera att mobilen var från företaget Apple ... och då slutade jag läsa!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikael Bergstrand