Patrioterna (ljudbok) Spara 54%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (382.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2017-09-07
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164233738

Patrioterna Ljudbok

(94 röster)  |   Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-09-07

Styckköp

69 149 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Oron sprider sig på Stockholms nyhetsredaktioner efter mordet på en kvinnlig journalist. Medarbetare som vant sig vid att dagligen få ta emot hot fruktar nu för sina liv.
Den unga Madeleine Winther på Nyhetsbladet har dock siktet inställt på något helt annat. Hon vet precis hur hon ska ta sig framåt i karriären - och nu är hon på väg att göra ett rejält scoop.

Carl Cederhielm har lovat dyrt och heligt att skydda landet mot fiender. Han och hans båda medsvurna har satt samman en lista med tio namn. De ska hämnas dem som inte själva kan hämnas.

I ett land långt bort längtar en man hem till Sverige. Invånarna i den lilla staden är rädda för honom, han som arbetar som livvakt åt den vapen- och narkotikasmugglande ryssen.

Snart kommer deras liv att vävas samman och Sverige vakna upp till en ny, skoningslös verklighet. För Carl Cederhielm är dock uppdraget långt ifrån slutfört. Det är dags att eliminera nästa person på listan.

Patrioternaär en högaktuell thriller och journalisten Pascal Engmans debutroman. Med sin roman förnyar han den samhällsengagerade spänningslitteraturen.
Med stort patos, på samma sätt som Sjöwall & Wahlöö och Mankell, tar han oss in i den brutalare nutiden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Patrioterna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande
  Cam, 23 februari 2024

  Bra

 2. Välskriven och fängslande
  -, 20 november 2023

  Men så otroligt mörk

 3. Oerhört spännande
  -, 12 november 2023

  Spännande och läskigt nära verkligheten. Stefan Sauk gör berättelsen ännu mer levande.

 4. Spänning
  -, 19 mars 2023

  Läs denna. Ni blir ej besvikna.

 5. Spännande!
  -, 5 december 2022

  Samma kvalité som alla andra böcker av Pascal, superbra!!

 6. Intressant actionmanus
  Flisa, 20 december 2019

  Gillar man genren bör det vara en stjärna till. Tyvärr känner jag väl igen de ideologiska tankemönster terroristerna här brukar, så jag vet att det är äkta och det moderna Sverige är väl beskrivet, men till genren hör tillspetsade skurkar så väl som hjältar och en förfärlig massa detaljerade blodiga scener, som givetvis inte håller i trovärdighet, men som platsar i en dylik rulle, där det kan göras kompaktare. Här blir det för många omtag, innan det äntligen bli dags för slutscenen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Pascal Engman