Ett högre syfte (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (191.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Esther Edh (del 1)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2019-04-30
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234100
Ett högre syfte (ljudbok)

Ett högre syfte (ljudbok)

(11 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-04-30

Styckköp

99
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Under en exklusiv svensexa på den franska rivieran hamnar den svenske medborgaren Amir Yasin mitt i ett blodigt attentat och blir frihetsberövad, misstänkt för mord. Efter flera terrordåd har stämningen hårdnat i Europa, och den ärelystne domaren Philippe Duvernoy driver den franska brottsutredningen med järnhand.

Jakten på attentatsmännen spänner över flera länder, och i Haag blir den svenska åklagaren Esther Edh och hennes färgstarka italienska chef Fabia Moretti engagerade i fallet. Vem är Amir Yasin och vad hände egentligen i baren i Juan-les-Pins? Det komplicerade ärendet präglas snart av maktspel och nationellt revirtänkande.

Isolerad från sin familj i Stockholm kämpar Amir Yasin förtvivlat för upprättelse, men framför allt för att överleva i Fleury-Mérogis, ett av Europas största och mest brutala fängelser.

Ett högre syfteär en roman om svek, fördomar och ondska, men även om tillit, vänskap och kärlek. Om rättsskipning där kampen mot brottslighet ställs mot en människas rättssäkerhet. Om en brutal maktlöshet och en familj på väg att bryta samman.

Romanen är den första i en serie om Esther Edh och Fabia Moretti.

"En fantastisk bok, det bästa jag har läst på flera år." (Maj Sjöwall)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Thunberg Schunke