Den andra dödssynden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (420.1 MB)
Språk
Svenska
Serie
Det stora århundradet (del 9)
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2019-08-29
Förlag
Piratförlaget
SAB
Hc
ISBN
9789164234186
Den andra dödssynden (ljudbok)

Den andra dödssynden Ljudbok

(95 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-08-29

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En ny generation Lauritzen ger sig in i fastighetsbranschen och i en ekonomisk kapplöpning som leder till väldiga vinster. Eller avgrunden.

Eric Letangs advokatbyrå ställs inför helt andra påfrestningar i form av den moralpanik som leder till incestmål och terroristrättegångar där rader av oskyldiga kommer att dömas. Det rättsliga sammanbrottet kulminerar därefter i mordet på landets statsminister.

1980-talets vildsint egoistiska stämningar är på väg att bli det socialdemokratiska folkhemmets svanesång. Allt kan hända. Och det händer.

Den andra dödssynden är den nionde delen i Jan Guillous romansvit Det stora århundradet en berättelse om mänsklighetens största, grymmaste och blodigaste århundrade.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den andra dödssynden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För mycket PLO
  Kumla Hasse, 3 december 2019

  För mycket vänster politik och klankande på Expressen Bokserien har varit mycket bra tills nu ,mycket bra fakta ang Oskar i Afrika mm

 2. Lugn stund i bilen
  Staffan B, 26 september 2019

  utmärkt att lyssna till när man kör bil, bra uppläst, inlevelse. Hoppas det kommer en till med samma uppläsare snart

 3. Guillou är proppmätt
  -, 18 september 2019

  Fam lauritzens hjältar är sedan länge borta, kvar är en samling PLO anhängare. Guillou har överlevt sig själv och sitter i ytterligare en bok bara och rapar upp sin egen rödvinsvänsteruppfattning, utan att komma med något nytt. Läs hellre coq rogue av samme Guillou, då han var hungrigare och argare och inte lika proppmätt

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jan Guillou