Kistbyggarna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (203.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Morgan Larsson
Utgivningsdatum
2019-09-18
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234209
Kistbyggarna (ljudbok)

Kistbyggarna (ljudbok)

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-18

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Samuel Miller höjde sitt champagneglas.

"Skål, kära kistbyggare! Välkomna till Lövensö."

Deltagarna såg sig omkring. Vad de än väntat sig så var det inte att mötas av en sådan grönskande idyll, och champagne.

"Att snickra sin egen kista kan verka som det deppigaste man kan ta sig för", fortsatte kursledaren. "Men det är faktiskt tvärtom. Hammarslagen kommer ohjälpligt att inspirera till att göra det man innerst vill innan det är försent." Han svepte i sig den skummande drycken. "Njut innan det tar slut, det är vad kistbyggande handlar om."

Vissa i gruppen tycker nog att han tar i lite väl mycket. I alla fall till en början. Men allteftersom kistorna börjar ta form blir det allt svårare att hålla tillbaka sådant som pockar på inifrån. Hemligheter, dolda motiv och förnekad längtan, allt stiger mot ytan tills ingenting längre kan bli vad det en gång var.

Kistbyggarnaär en varm och humoristisk roman om en grupp människor som när de påminns om döden tvingas fråga sig själva vad de egentligen lever för.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kistbyggarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En underbar humoristisk bok!
  Kim M. Kimselius, 9 maj 2020

  En helt galen bok, med härliga karaktärer och sanslös humor. En handling som är oväntad och vindlande för berättelsen framåt genom de olika skickligt skildrade karaktärerna.

  Samuel Miller samlar kursdeltagare på sin ö, Lövensö, i en kurs hur man snickrar sin egen kista. Alla är inte där för att göra just det. Flera av kursdeltagarna har helt andra planer. En underbar humoristisk bok utöver det vanliga. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Morgan Larsson

 • Radhusdisco

  Morgan Larsson

  Här möter vi Morris föräldrar: mamma som skickar runt Morris bland alla barnfamiljer i bekantskapskretsen för att han ska smittas av påssjuka, pappa som har en förmåga att få det lilla att kännas stort och som berättar om indianer och äventyr. Mor...

 • Det opålitliga hjärtat

  Morgan Larsson

  När Love äntligen får beskedet han drömt om i hela sitt liv reagerar han inte alls med den eufori han trott. Tvärtom. Han får panik och drabbas av ett hjärtstillestånd. Som genom ett under överlever han, men förbjuds av läkaren att ha sex eftersom...