Drönaren (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (270.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Cato Isaksen & Marian Dahle (del 12)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2020-03-23
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234247
Drönaren (ljudbok)

Drönaren (ljudbok)

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-03-23

Styckköp

132

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Drönaren svävar fram över granarna i naturområdet utanför Oslo. Solen är på väg att gå ned och skogen verkar öde. En bit bort studerar en man drönarbilderna, plötsligt syns ett tält. En kvinna kommer ut genom öppningen. Mannen inser att hon slagit läger på just den plats där Evie Thorn knivmördades fem år tidigare.

I sviterna efter en olycka arbetar kriminalinspektör Marian Dahle nu med cold case-fall. Men när hennes chef Cato Isaksen ber henne att återuppta utredningen av mordet på Evie Thorn förändras hela hennes tillvaro.

I Drönaren visar Unni Lindell att hon bättre än de flesta vet hur man skapar en obehaglig stämning och lyckas bevara den till sista sidan. Boken belönades med Rivertonpriset - Norges finaste deckarpris - och nominerades till Glasnyckeln för Skandinaviens bästa kriminalroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Drönaren. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Usch för produktplaceringarna!
  PER LINDAHL, 8 oktober 2020

  Tycker att historien var mycket bra!

  Vad som sänker betyget är att jag inte förstår syftet med att specificera att surfplattan är en iPad från företaget Apple. Dessutom att det ibland ska specificeras att mobilen är en iPhone från företaget Apple.
  Detta trots att det inte har någon som helst betydelse för historien eftersom inga modeller/märken på surfplatta resp. mobil från andra företag beskrivs - mycket märkligt!

  Snart kan man som läsare av Unni Lindells kommande böck... Läs hela recensionen

 2. Bra!
  -, 26 juli 2020

  Unni skriver mkt bra och "får alltid till"slutet på berättelsen.Synd att det ofta dröjer länge till nästa bok! Man vill fortsätta följa Marian Dale.Uppläsningen gjorde dock att det inte blev så bra "flyt".Magnus Roosmann(som är en bra uppläsare) gjorde ingen paus mellan de olika karaktärerna, så man fick ofta "backa"uppläsningen för att få bekräftat vem det var som skildrades.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Unni Lindell