Vinterpacket (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (487.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mattias Kassian (del 1)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2021-02-12
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234650
Vinterpacket (ljudbok)

Vinterpacket (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-02-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Något ondskefullt håller på att växa sig starkt i djupet av de norrländska skogarna. Ett kriminellt nätverk har vaknat till liv och gett sig in i ett internationellt samarbete. Det blir början på en våldsspiral som ingen längre kan styra över.

Mattias Kassian har inte gjort mycket rätt i livet, men under sin tid inom Försvaret hade han åtminstone vänner och ett syfte. Så när den viktigaste personen i hans liv - hans svenska mamma som tog honom från folkmordets Rwanda till tryggheten i Sverige - rycks ifrån honom, söker Kassian till Försvarsmaktens specialförband SOG för att börja om på nytt.

SOG:s och brottsnätverkets världar kolliderar när en sextonårig tjej kidnappas. Det hon får bevittna är något alla andra har missat. Kassian och hans kamrater inom SOG får i uppgift att jaga såväl nätverket som den bistra sanningen. Han har redan förlorat allt en gång. Aldrig mer.

Vinterpacket är Jacob Lindfors debutbok, den första delen i en planerad trilogi om Mattias Kassian. Lindfors har skrivit en rå thriller om att försvara sig när man står med ryggen mot väggen, där raseri blandas med hopp och mänsklig värme.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »