Bara ett spel (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (264.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Esther Edh och Fabia Moretti (del 3)
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2021-06-09
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234735

Bara ett spel Ljudbok

(16 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-06-09

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Bästa boken till EM i fotboll. ... Frågan är dock om inte nya Bara ett spel är Thunberg Schunkes bästa hittills... Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

Pengar, maktspel, svek och den stora drömmen om att lyckas

Ett exklusivt party på en yacht i Stockholms skärgård slutar i dramatik. Kort därefter kontaktar någon Eurojust i Haag och läcker hemlig information om grova brott i en känd fotbollsklubb i London. Spåren leder in i en värld av pengar, glamour och framgång, men när den svenska åklagaren Esther Edh och hennes italienska chef Fabia Moretti börjar att nysta i fallet ställs de mot mäktiga och skrupellösa motståndare. Vem är egentligen uppgiftslämnaren och vilka motiv har han? Bakom fasaden pågår ett dunkelt och livsfarligt spel med andras liv som insats.

En roman om makt, svek och girighet i en värld där brottslingar bara har en regel: att det inte finns någon regel. Det är samtidigt en drabbande berättelse om en stark vänskap och om den stora drömmen att lyckas. Och om hur längtan efter kärlek kan göra dig blind.

Bara ett spel är den tredje fristående delen i serien om Esther Edh och Fabia Moretti och deras kamp mot internationell brottslighet.

Malin Thunberg Schunke är docent i straffrätt och har arbetat som åklagare. Hon är född i Skövde men bor i Hannover och på Sardinien med sin familj. Hennes första bok Ett högre syfte belönades med Svenska deckarakademins debutantpris.

Det här är en välskriven och initierad spänningsroman i 90 kapitel om fotbollens avigsidor, om svek, girighet och om hänsynslöshet, men också om vänfasthet, solidatritet och om att kärlek inte alltid är att lita på. En dos internationell terrorism finns också med som nervpirrande krydda. Bibliotekstjänst
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Malin Thunberg Schunke