Det enda jag vill är att leva (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (278.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2021-09-22
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164234902
Det enda jag vill är att leva (ljudbok)

Det enda jag vill är att leva Ljudbok

(21 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-09-22

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Mitt namn är Linnea Ingrid Wilhelmina, och det enda jag vill är att leva." När Nike hör den gamla damens röst på radion väcks något inom henne. Nike själv lever ett inrutat och snävt liv med sin man Elvis, utan barn och utan vänkrets. Men hon kan åtminstone gå ut, medan denna Linnea sitter helt isolerad i sin lägenhet på grund av coronapandemin. Nikes hjärta värker för kvinnan med den varma rösten.

Nike tar mod till sig och letar upp Linnea, och ringer och erbjuder sig att gå promenader med henne. Det blir upptakten till en vänskap och en frigörelseresa för den blyga ensamvargen Nike, som alltid levt under sin mans regler och inte vågat ta för sig eller stå upp för sig själv. När hon sedan börjar på en kurs i akvarellmålning öppnar det dörrar i livet som Nike aldrig hade kunnat föreställa sig: till skapande, till oväntad självkänsla - och oväntad kärlek.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det enda jag vill är att leva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Gripande
    -, 21 maj 2022

    Griper tag i en på ett lågmält och finstämt sätt.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 8 januari 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Det enda jag vill är att leva är den trettonde boken som jag har läst av författaren Birgitta Bergin. Jag har tyckt om alla hennes böcker, vissa lite mer och vissa lite mindre. (Hennes allra bästa bok tycker jag är Som ett brev på posten). Den här boken var absolut bra, engagerande, välskriven, berörande, och aktuell. Kan rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Birgitta Bergin