Eko av ett skott (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (290.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Linje 17 (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-05-18
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235091

Eko av ett skott Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2022-05-18

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ett skott som förändrar allt.

Polisassistent Lina Kruse åker på ett larm där allt går fel. Ett skott brinner av och en människa dör. Snart uppdagas att inget är vad det verkar. Ett farligt spel avslöjas, men vem står bakom?

Skottet sänder en tryckvåg av vrede genom staden. Protester mot polisvåld blossar upp och motdemonstranter rustar till medborgargarden. Hur många ska dö innan våldsspiralen får ett slut?

Jack Karlberg får äntligen ägna sin poliskarriär åt att bekämpa kriminella gäng, men hans dubbelspel tär på relationerna till familjen. Ska han återigen ge vika för mc-gänget, eller vågar han riskera allt?

Eko av ett skott är en kriminalroman om utsatthet i ett hårdnande samhälle. Lisa Bjerre och Susan Casserfelt utkom förra året med Ensamt vittne, den första boken i en serie som utspelar sig vid Stockholms t-bana Linje 17. Boken fick ett fint mottagande och jämfördes med den omtalade tv-serien Tunna blå linjen.

Susan Casserfelt har tidigare utgivit deckarserien Höga kusten som översatts till flera språk och sålt i över 250 000 exemplar. Lisa Bjerre har lång erfarenhet som journalist och frilansskribent.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Eko av ett skott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 31 maj 2022

    Lisa Bjerre & Susan Casserfelt - Eko av ett skott - Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Eko av ett skott är den andra delen i en planerad bokserie av författarna Lisa Bjerre och Susan Casserfelt. Kriminalserien kallas Linje 17 och utspelar sig till största delen i den södra Stockholmsförorten Bagarmossen. Den första boken heter Ensamt vittne, och den läste jag för knappt ett år sedan. Jag tyckte om den första boken, och jag tyckte om den här nya boken. Kan absolut rekommendera båda böckerna, so... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna