Flickan som var jag (ljudbok) Spara 41%
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (306.4 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nina Haber
Utgivningsdatum
2022-10-19
Förlag
Piratförlaget
Översättare
Helen Ljungmark
ISBN
9789164235251

Flickan som var jag Ljudbok

(4 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2022-10-19

Styckköp

99 169 Du sparar 70 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Känslostarkt och gripande om att hitta sin plats i tillvaron, helhetsbetyg 4, BTJKänslostarkt brittiskt familjedrama

Du ska veta att jag alltid älskat dig, fastän du aldrig var min att älska.

När Nells älskade pappa yttrar de kryptiska orden på sin dödsbädd, väcks tusen undringar. Men vem ska Nell fråga? Hennes mamma Annie är på väg in i demensens suddiga värld, där minnena kommer och går. De båda äldre systrarna har alltid haft en sval, närmast fientlig attityd till sladdbarnet Nell.

Gamla känslor av ensamhet och främlingskap väcks till liv, samtidigt som Nell börjar misstänka att något inte står rätt till i familjens förflutna.

Trettiofem år tidigare drabbades Annie av en rad trauman chock efter chock som hon tvingades begrava djupt i sitt hjärta. De val hon gjorde då gjorde hon av kärlek, men med vetskapen att ingen någonsin skulle kunna förstå eller förlåta vad hon gjorde.

I denna finstämda och varma relationsroman om identitet, tillhörighet och hemligheter, undersöker Hannah Beckerman känslor av utanförskap i familjen, och ställer frågan: hur långt är man beredd att gå för att skydda den man älskar?

"UNDERBAR jag läste den i ett svep." Marian Keyes

"Det finns en melankoli i denna noggrant observerade berättelse, som gör att det aldrig blir melodrama, inte ens när den psykologiska smärtan hopar sig ( ) bokens styrka ligger i förståelsen för att det som kan se ut som motsatser ibland inte alls är det. En god handling kan kännas som grymhet, sanningen kan verka oskiljbar från lögnen. Och när det gäller kärlek är den omöjlig att uppleva utan sorg, slår Beckerman fast. Sorgen är kärlekens eko." The Guardian

"Ett vackert skrivet familjedrama, med fullt av intensiva känslor ( ) Uppslukande läskning med många oväntade vändningar längs vägen." NB Magazine

Hannah Beckerman är författare, skribent, radiojournalist och kritiker. Du var aldrig min är hennes tredje roman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hannah Beckerman