Okänd avsändare (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (312.5 MB)
Språk
Svenska
Serie
Linje 17 (del 3)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-01-21
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235268
Okänd avsändare (ljudbok)

Okänd avsändare Ljudbok

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-01-21

Styckköp

137

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att bedra de äldre och mest sårbara

En avdankad journalist avrättas brutalt i södra Stockholm. Efter att ha försörjt sig på swishdonationer i flera år verkar de spekulativa skriverierna ha kommit i kapp honom. När polisen Jack Karlberg utreder fallet leder spåren till kriminella grupper. Vem har skadats illa nog för att svara med en kula?

Poliskollegan Lina Kruse nystar i en härva av bedrägerier som drabbar Bagarmossens mest sköra, de åldringar som efter ett liv av hårt arbete rövas på sitt livs besparingar. Hon får oväntad hjälp av barndomsvännen Malle, som i jakten på ett tryggare liv snart glider åt helt fel håll.

Okänd avsändare är en kriminalroman om brott som slår mot samhällets mest sårbara. Det är den tredje delen i serien Linje 17 där vi får följa poliserna Lina Kruses och Jack Karlbergs vardag som poliser i Stockholmsförorten Bagarmossen.

Lisa Bjerre arbetar som frilansskribent med lång erfarenhet som journalist. Susan Casserfelt är författare till deckarserien Höga kusten som nått stora framgångar. De lärde känna varandra på en skrivarkurs.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna