Au revoir Agneta (ljudbok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (303.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Agneta (del 2)
Inläsare
Emma Hamberg
Utgivningsdatum
2023-03-17
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235282
Au revoir Agneta (ljudbok)

Au revoir Agneta Ljudbok

(84 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2023-03-17

Styckköp

180

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Uppföljaren till succén Je m appelle Agneta är här!

Äntligen har Agnetas liv fallit på plats. Nu vet hon precis var och hur hon vill leva sitt det: i Saint Carelle, tillsammans med Einar, Bonnibelle, Fabien, katterna, ostarna, kindpussandet, vinet, baguetterna och klostret. Men hur stadigt ett medeltida kloster än står, kan det faktiskt falla i bitar av en enkel knackning på porten. I alla fall om det är ett oväntat myndighetsbesök som tränger sig på. Med en enda knackning slås den magiska världen Agneta gjort till sin sönder. Einar vet allt om förgänglighet och att inget varar för evigt. Så han bestämmer sig med en axelryckning för att klinga av tillsammans med sitt kloster. Agneta ser hur klostret och Einar försvinner framför henne. Klinga av? Aldrig i livet! I stället samlar Agneta ihop sina trupper Fabien, Bonnibelle, Paul och de andra för att rädda klostret. De har varken pengar, makt, ordning eller reda att slåss med. Däremot har de vansinnigt vackra underkläder.

I Au Revoir Agneta går solen obönhörligt ner över klostermuren. Skymningens strålar brinner bakom dignande aprikosträd och gamla statyer, och Agneta tänker på sandslott. Är det verkligen värt att bygga sandslott när tidvattnet ändå sveper dem med sig vid dagens slut? Med det tar Agneta på sig sina vackraste underkläder och bestämmer sig för att övervinna precis alla tidvatten.

Emma Hamberg är en av våra mest hyllade och älskade författare, och hennes karaktäristiska livsglädje och människokärlek syns på varje sida.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Au revoir Agneta. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Merci Agneta
  -, 26 mars 2023

  Finstämd men något mer dyster bok om fantastiska Agneta.

 2. Feelgood med underbara Agneta och Emma Hamberg!
  -, 25 mars 2023

  Härlig fortsättning med Agneta. Fint att Emma Hamberg själv läst in sina böcker.

 3. Längtar redan efter mer om Agneta!
  -, 23 mars 2023

  Lika underbar som första boken. Tycker böckerna är så bra och ljuvligt läst av Emma själv!

 4. Fantastisk!
  -, 19 mars 2023

  Blir glad av boken som läses upp otroligt bra av Emma själv och det blir aldrig tråkigt. Jag vill ha fortsättning på historien :)

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Emma Hamberg