Sprängdåd (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (267.4 MB)
Språk
Svenska
Serie
Linje 17 (del 4)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2024-02-09
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235534

Sprängdåd Ljudbok

(5 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2024-02-09

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"... återspeglar på ett spännande och trovärdigt sätt den brottslighet som härjar i vårt samhälle. En bomb briserar i ett bostadshus. En polis dödas. Tonårspojkar lockas in i knarkhandeln. Inga nyheter precis. Ändå kan jag inte sluta läsa."

AftonbladetSPRÄNGNINGAR SKAKAR FÖRORTEN

En bomb briserar i ett bostadshus. En polisman dödas i explosionen. Dådet gör människorna i förorten Bagarmossen skräckslagna. Vem blir nästa offer?

När polisen Jack Karlberg söker upprättelse slits han mellan lojaliteter i en livsfarlig balansgång. Ska han göra upp med sitt förflutna, en gång för alla?

Samtidigt står 16-årige Eddie inför val som kan förändra hans liv. Med en bror i fängelse och en sjuk mamma tvingas han att strida mot allt han tror på.

Hur långt är en människa beredd att gå för att skydda sin familj?

Sprängdåd är den fjärde delen i serien Linje 17 där vi får följa poliserna Lina Kruses och Jack Karlbergs vardag i Stockholmsförorten Bagarmossen.

Lisa Bjerre är frilansskribent med lång erfarenhet som journalist. Susan Casserfelt är författare till deckarserien Höga kusten som nått stora framgångar. De lärde känna varandra på en skrivarkurs. Sprängdåd är fjärde boken som de skriver tillsammans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna