Eftervintern (ljudbok) NY
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (470.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Operation vinterpacket (del 4)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2024-01-19
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164235619
Eftervintern (ljudbok)

Eftervintern Ljudbok

(41 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2024-01-19

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Handlingen känns skrämmande realistisk ... Karaktärerna och miljöerna är levande och språket lättillgängligt ..."

Helhetsbetyg: 4 - Mycket bra, BTJ

HUR BESEGRAR MAN RYSSLAND UTAN ATT KRIGA?

Ett sabotage har avslöjat Sveriges hemliga kärnvapen inför hela världen. Ryssland svarar med att gå in med en militär styrka i finska Lappland för att ta Norden som gisslan.

Den stridshärdade operatören Mattias Kassian får leda ett internationellt team på ett hemligt uppdrag för att tvinga fram fred. Deras operationer kommer att ta dem från det brinnande Bakhmut i krigets Ukraina till Tel Aviv i Israel.

I det ockuperade Rovaniemi, i hjärtat av finska Lappland, står Madeleine Hansen inför en egen mardröm som krigsfånge i ryssarnas händer. Ju längre Kassians uppdrag drar ut på tiden, desto sämre blir hennes chanser att överleva.

Eftervintern avslutar berättelsen om specialförbandsoperatören Mattias Kassians kamp mot det norrländska terrornätverket Vinterpacket.

Jacob Lindfors är omvärldsanalytiker och bor utanför Strängnäs. Han har tidigare arbetat med säkerhetspolitiska frågor inom rikspolitiken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Eftervintern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. För lång
  -, 9 februari 2024

  Hade mått bra av en redaktör som strukit hälften av texten. Mängder av upprepningar där författaren skriver samma sak om och om igen. Även persongalleriet borde skäras ner. Vi behöver inte få barndomsminnen från 20+ stycken olika personer som har en väldigt liten roll i bokens persongalleri. ..

 2. Bra driv!
  -, 29 januari 2024

  Har lite svårt för Roosman som uppläsare men detta va en bra avslutning på en spännande serie.

 3. Full rulle som vanligt.
  -, 29 januari 2024

  Jag lyssnar på ljudböcker hela tiden och har numera svårt att hitta böcker som håller mig kvar. Jacob Lindfors levererar alltid. Tack! Roosman levererar också. Bra driv Bra språk Bra handling.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jacob Lindfors