Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hoffmann och Grens (del 1)
Utgivningsdatum
2004-03-17
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164240446

Odjuret E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2004-03-17

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Två barn hittas döda i ett källarförråd. Fyra år senare rymmer deras mördare från en fångtransport. Polisen är övertygad - han kommer att mörda igen.
I en svensk småstad lämnar en pappa sin femåriga dotter ovanligt sent på dagis. Bara några timmar senare hittas flickan våldtagen och död. Hur kunde detta hända? När polisen står maktlös tar pappan saken i egna händer. Och plötsligt jagar man inte längre en pedofil utan dras in i ett brottmål som berör hela landet. En pappa som hämnats sin dotters död står inför rätta anklagad för mord.
Ute i landet startar reaktionerna, demonstrationer anordnas för att pappan ska släppas fri och medborgargarden agerar domare och bödel. Och frågan ställs på sin spets: Vem måste dö först? Vems liv är värt mest?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Odjuret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tung bok
    FruGrip (Finspång), 17 februari 2013

    Som handlar om 2 barn som blir mördade och skändade. Jag hade problem att läsa klart denna bok. Men spännande för man ville hela tiden veta hur den skulle sluta.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roslund & Hellström