Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2005-05-18
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164240569
Den hungriga prinsessan (e-bok)

Den hungriga prinsessan (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2005-05-18

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Det här handlar om Aurora. Flickan som föddes med så mycket glädje och liv i kroppen att det måste räcka till alla.

Till den bittra och rasande pappan. Till de stökiga pojkarna i skolan. Till alla äldre män som kom att åtrå henne. Och så småningom till Tomas, mannen hon gifte sig och fick två barn med.

Men glädjen räckte inte. En dag är den slut. Försvunnen tillsammans med det barn hon tvingats välja bort eftersom det just nu inte passade i den väldesignade tillvaro där Aurora och Tomas gömmer sig tillsammans med sina lika välartade vänner.

Men Aurora vill inte, nej hon KAN inte vara snäll, följsam och behaglig längre. Hon vill ha tillbaka sin glädje. Kosta vad det kosta vill.

Till omgivningens stigande förskräckelse ger hon sig ut på helt nya vägar, tillsammans med helt nya människor: Nadja, den livsfarligt sensuella. Erica,som svikits av sin man och försörjer sig på att sälja telefonsex. Och Edu,som målar graffiti i tunnelbanan på nätterna och är den vackraste man Aurora har sett.

Med sitt friska och vitala språk återkommer Christina Herrström med en roman om en kvinna som börjar våga vara hungrig. Och obekväm.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Herrström