Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hoffmann och Grens (del 2)
Utgivningsdatum
2005-05-25
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164240576

Box 21 E-bok

(18 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2005-05-25

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En roman om ett Sverige vi inte vill se, ett Sverige där handel med unga flickor pågår bakom låsta dörrar. En av dessa flickor tar gisslan på ett bårhus, en langare drygar ut sitt amfetamin med tvättmedel.

Kriminalkommissarie Ewert Grens och kriminalinspektör Sven Sundkvist leder plötsligt två brottsutredningar från en operationssal på Södersjukhusets akutintag.

Har döda människor rätt att tala? När ett brottsoffer blir en brottsling - är hon då god eller ond?

Box 21 är en stark kriminalroman som skildrar en mörk sida av samhället. Om handeln med liv som pågår här och nu. Om hur offer blir gärningsmän och om hur vänskap inte alltid är vad man tror. Och om box 21 - som gömmer två unga kvinnors liv.

Detta är Anders Roslund och Börge Hellströms andra kriminalroman. De debuterade våren 2004 med Odjuret som har fått stora framgångar i Sverige och utomlands.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Box 21. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Det hade varit trevligt med leverans
    Mats Kullander (Årsta), 20 juli 2023

    Hej, jag beställde digital version och betalade men den kom aldrig till min bokus-app. Min bedömning är därför mer relaterad till leveransen än boken

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Roslund & Hellström