Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2006-09-20
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164240880
Stinas möten (e-bok)

Stinas möten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2006-09-20
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
"Jag brukar aldrig tala om alla dessa resor, detta kånkande på alla tunga kameraväskor, alla gånger vi missat ett flyg, alla gånger vi kör fel.

Jag talar aldrig om när jag super mig full efter en misslyckad intervju, när jag längtar hem desperat efter mina barn och min man, när jag ligger sömnlös och frågorna mal i huvudet, särskilt de frågor jag glömt att ställa.

Jag talar inte om alla bråken med fotografen, hur vi suttit i timmar och skrikit åt varandra inför någon stackars oförstående och rädd taxichaufför i Indien. Eller hur jag hoppat ur bilen på en motorväg helt inställd på att åka hem mitt i ett jobb.

Jag talar inte om alla dessa avskyvärda managers och assistenter som behandlar en som något som katten släpat in.

Jag talar aldrig om hur nervös jag är inför en intervju, att benen skakar, munnen är torr och handflatorna alldeles blöta när jag ska ta Nelson Mandela i hand.

Jag brukar inte tala om alla de här sakerna, för när det kommer till kritan är de helt oväsentliga. Det är nämligen bara resultatet som räknas."

Men nu har Stina valt att tala om vad som egentligen hände bakom kulisserna när hon träffade några av världens mest namnkunniga personer som Madeleine Albright, Maradona, Leonard Cohen, Margaret Thatcher, Nelson Mandela, Hillary Clinton och Arnold Schwarzenegger med flera, och några av våra mest kända svenskar, exempelvis Jan Stenbeck, Mikael Persbrandt och Ludmila Engqvist.

Stina Lundberg Dabrowski har vunnit en lång rad priser och utnämningar, bland annat utsågs hon i en omröstning arrangerad av Sveriges Television hösten 2005 till alla tiders bästa programledare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Stinas möten