Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789164241450

Postcard Killers E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Medierna kallar dem The Postcard Killers. De är unga, vackra och välutbildade - och de skär halsen av unga människor över hela Europa. Eftersom de postar vykort till en journalist i varje stad där de dödat är rubriken given: The Postcard Killers har mördat igen.

Nu har de kommit till Stockholm. Det inser Dessie Larsson, journalist på tidningen Aftonposten, för hon har precis hittat deras kort i sitt postfack. Tillsammans med Jacob Kanon, mordutredare från New York, dras hon motvilligt in i våldsverkarnas vanvettiga värld. Jacob Kanon har varit mördarna hack i häl i ett halvår, och hans skäl är djupt personligt. Hans dotter Kimmy är ett av deras offer. Han har bara ett mål i livet: De ska jagas till helvetet fryser.

Jacob och Dessie befinner sig snart i en accelererande spiral av våld och död. Vilka är mördarna? Vad driver dem? Hur kan de stoppas? Till slut återstår bara en rasande kamp mot klockan - och tusen kilometer norrländsk asfalt...

Postcard Killers är ett unikt romanprojekt mellan svenska Liza Marklund och den amerikanske författaren James Patterson. Den är en internationell thriller i halsbrytande tempo och med rader av våldsamma vändpunkter.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Postcard Killers. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Internationellt i Sverige
    Cecilia Leatham, 24 januari 2019

    Läsvärd som alla böcker av Liza Marklund, fast mer som en traditionell" thriller genom samarbetet med James Patterson. Är nyinflyttad Norrbottning, så kul att en del av handlingen utspelade sig här.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna